Riešia banky pri úvere aj príjmy zo stávkovej?

21. jún 2022

Zdravim, viem ze banky riesia pri uvere ci nahodou clovek nedotuje stavkove ale chcem sa spytat ci nahodou nezistuju ci klient nema prijem zo stavkovej. Dakujem

modraslamka
21. jún 2022

No ked uvidia ze ti odchadzaju a prichadzaju peniazky z Tiposu (napr. ako mme) to uz by bol problem a neschvalia to.

michal711
21. jún 2022

Určite to bude problém

autor
21. jún 2022

@modraslamka vklady robim hotovostne ide o prijmy

hviera81
21. jún 2022

ako ci ti pri uvere akceptuju ako prijem prijem zo stavok? 😀 to urcite nie....

monlu
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
wade
21. jún 2022

Už ak máš príjem - bude v risk systéme pri schvaľovaní výkričník.

autor
21. jún 2022

uver planujem az o 3 roky, nechcem aby sa tam ratal ten prijem ale aby som nebol vyhodnoteny ako rizikovy, mal by som teda zmenit banku alebo staci ak 3 roky budem kvazi "cisty" ? nie som ziadny gambler vacsinou vyuzivam stavkove bonusy a celkovo som dost v pluse a neriskujem

michal711
21. jún 2022

:D :D no ako myslíš skôr či neskôr budeš v mínuse.

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
boldo87
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
hviera81
21. jún 2022

no ako ktora banka. videla som uz ze zamietli uver, ale moj chlap tiez ma tipsport a uvery mu presli. (aj ked to nebola hypo....)

autor
21. jún 2022

@boldo87 pochybujem ze banka si mozes vyziadat od stavkovej ci tam mas konto

hellwant
23. jún 2022

Myslím, ze banka pri poskytnuti to urobi, lebo to je hazard. Zistia ti exekutora, nedoplatok na mobile ci nenad v zahranici nejake splatky atd. Duplom, ak davas hotovostne, lebo ked vidia iba prijmy a nie aj vklady, nevedia zisti kolko ta to stoji. napr. vyhier ti pride 1000 eur , ale keby si bezhotovostne doplnal konto a das tam 2000, si v minuse Ak hotovostne, vyzera to, ze si 1000 v pluse a klasicke vybery z bankomatu idu na zivotne naklady. Polozky hazardu su pre banku riskantne.

beatik3
23. jún 2022

ako to som este nepocula, ze by si banka nieco take pri klientoch ziadala. pride mi to take teda az dost cez, ale tak zas v tejto dobe asi uz nic nie je nemozne

user62056819
26. jún 2022

Hazardujem na online kasinach uz roky (nie trapnych slovenskych) za tisice eur a uvery mi bezproblemov schvaluju kedykolvek chcem. Ked prehram vezmem dalsi ktory mi vrati peniaze spet, o tyzden zasa prehram zasa uver zasa spet.. uvery mam nabrane, prefinancovane a vyplatene uz desiatky az stovky krat.. Naposledy mi schvalili 14tis€ dokonca automatickou formou bez dokladovania. Nebudem pisat kde nechcem aby to vyzeralo ako reklama takze takto moje skusenosti. Z mojho uveroveho registra by sa dala spravit kniha.

andy156
27. jún 2022

@user62056819 ale to si musel mať cez niekoho či? Mňa by zaujímalo cez koho si berieš úver lebo mi s mužom tiež si radi zahráme cez online casino rewards ja len tak zbežne ale muž pasívne tiež dlhé roky. No problém je že by sme chceli vziať hypo príjem máme spolu asi cca 7000e no myslíme si že nám to kvôli tomuto zamietnu. Pôžičky žiadne nemáme ani si neberieme, by to chcelo niakeho zdatneho úverového poradcu.

elalala
17. júl 2022

Úvery riešim dennodenne, ide o to, aký úver chceš riešiť. Ak spotrebný, čisto teoreticky ak si ideálny klient, že máš vysoký príjem (overiteľný Sociálnou poisťovňou alebo z daňového priznania) a nie je potrebné dokladovanie, tak by ti stávkovanie mohlo prejsť. Ak by z nejakého dôvodu musel ísť úver fyzicky na schválenie a nešlo by to hneď automaticky, alebo chceš riešiť hypotéku, tak na to zabudni. Schvalovateľ stále pozerá obraty na účte, ak sú to platby kartou cez PayPal alebo okrúhle sumy, takisto ak ide o hotovostné vklady na účet, pýta sa, odkiaľ sú to peniaze, niekedy aj keď ide len o 50eur, nemusí to byť hneď 10 000. Z obratov na účte sa dá veľmi ľahko odhadnúť, či ide o stávkovanie alebo nie, nemusí tam byt hneď napísané Fortuna alebo čo 🙂 niekedy stačí podozrenie, aj keď nepotvrdené, označia ťa za rizikového klienta a došiel si.