Zienky ma niektorá z vás Revolut účet a dávate si tam posielať rodičovský/materskú ? Ako vám to tam chodí prosím vás ? Normálne podľa termínu ako majú naše banky ? Nemali s tým na úrade problém? Ďakujem
Pretože má exekúcie a dlhy.
@judrpravnik vtipne že súdite keď nepoznáte 😐😁 nemám exekúcie ani dlhy🤗 mala som účet v ČSOB banke no nebola som spokojná poslednú dobu a kamaratka ni odporučila Revolut keďže často cestujem do zahraničia ku rodine 🫡😃 netreba rozprávať o človeku ktorého nepoznáte.
@cic33 Revolut funguje uplne normalne a nieje dovod aby prevod do tejto banky trval nejako extra dlho. Myslim ze Vam tam pride materska v termine.
Problemom nieje revolut, problemom je , ze materska na sk vedia poslat iba na sk ucet, cize iban nie Sk, netvrdim , ze po urcitych obstrukciach, a vybavovackach, sa to da vybavit, ale pre nich je dost nevstrebatelne a podozrive, preco posielat sk davku do zahranicia
@judrpravnik a keby aj mala tak čo? Aj ja mám ale splácam, však to vás živí, nie? 🤷🏻♀️
@cic33 odpoved je jednoduchá: pretože polovica žien si tu chodí iba ukájať ego na cudzom trápení z vlastnej zvedavosti, aby mali potom čo prekotkodákať na pieskovisku, so susedami pred domom. A nech sa necíti nikto urazený, nebolo to myslené na nikoho konkrétne, je ich tu takých veľa.
@niekto2hy prosím nebrať osobne 🙏 ďakujem.
Odpoved zaujíma aj mňa. U mňa sa však nejedná o materskú, ale o príspevok na mobilitu za prácou. Jedna sa o príspevok z úradu prace (80% nájmu) pri zmene prechodného pobytu >50km z dôvodu nájdenia si novej prace. Predkladá sa výpis/potvrdenie o zaplatení nájmu.
Pokiaľ budem nájom platiť z účtu Revolut, ktorý je vedený na moje meno, myslite že by príspevok mohol byt vyplácaný rovnako na tento účet? Ďakujem
@cic33 Preco chces prave na Revolut posielat peniaze?