Ahojte chcela by som sa informovat ci ma niekto skusenost s revolut bankou ci tam moze siahnut exekutor? Ale realne ak niekto ma exekuciu a revolut banku. Potrebujem na 2-3 mesiace kym vyriesim exekuciu dostavat prijem na ucet vedeny na moje meno a nechcem aby mi to stiahol exekutor lebo mi neostane nic😔a dalsia vec ako dlho trvaju prevody z tatra banky alebo slsp na revolut? Su aj tu zavedene okamzite platby?dakujem pekne za pomoc
@nelca0510 dakujem za komentar ale toto nie je odpoved na moju otazku…s exekutorom mam uz dohodnute splatky od buduceho mesiaca ale dobtefy potrebujem ucet s ktorym viem disponovat a ano to ze mi necha 300-400 eur je sice pekne ale sama s dcerou z toho nevyzijem takze asi tak
Dobra otazka. Ja by som to riskol. Prevd z TB je okamzity.
Mal som zamestnaného človeka, ktorému vznikla exekúcia. Exekútor poslal priamo mne oznámenie o výške sumy, ktorú som povinný strhávať z platu a posielať mu to. Samozrejmosťou bola aj poznámka, že ak by som to neurobil čaká postih aj mňa. Neviem či to je štandard, alebo nie. Ak je to aj u teba takto, že oznámenie o povinnosti zrážať zo mzdy dostal tvoj zamestnávateľ, tak ti pošle už len sumu ktorá ti ostane.
Ja berem vsetky komentare a ano mate pravdu ale tu je situacia trosku ina nejde tak uplne o zamestnanie kde by mi to strhli cize pytam sa cisto na to ci exekutor siahne aj na revolut kedze na normalnom ucte mam blokovanu sumu a na revolut ucte nie
@ramzes1980 mas priamo skusenost? Lebo mna to hlavne zaujima kvoli tomu ze na normalnom slovenskom ucte mam blokovanu sumu exekutorom a na revolut ucte mam nejakych par eur a tam blokovana nie je ziadna suma
@mamula20 akoze nic v zlom ale pisala som niekde ze pcham hlavu do piesku pisala som ze mam dohodnute splatky lenze to trva isty cas kym sa ten ucet odblokuje… a nemala som sa dostat do exekucie? Som zvedava ako by si ty platila vsetko keby si matka samozivitelka a v priebehu pol roka ti zomre mama aj otec a ostane ti po nich este sestra ktora navstevuje skolu takze mudre reci ze nemala si sa dostat do exekucie si mozte nechat…riesim situaciu nikdy som predtym nemala omeskanie na nicom takze fakt nepotrebujem mudre reci tohto typu..na tomto uzastnom modrom koniku sa nieco spytat fakt klobuk dole pred vami👏👏👏
@ropko490 z ničoho nič to ide stačí zabudnúť vrátiť počas štúdia jednu knihu a o pár rokov, ak človek berie hypotéku zistí, že má exekúciu a je v šoku. Dokiaľ sa to dalo do poriadku trvalo to 5 mesiacov. V čase vystrelinia úrokov od 1 percenta to v sumáre preplatenia hypotéky robí 8 000€ Drahá kniha.....nie moja skúsenosť. Ináč kniha bola vrátená, ale pochybila knižnica mimo SR a ak aj prišli upomienky tak na starú adresu a na mail nič ani v spame. Takže tak.
@baskica na peniaze v Revolut banke exekútor nemôže siahnuť, je to overené na 100%. Nakoľko viac ako 70 000 ľudí z Českej Republiky má v Revolut banke účet s exekúciou. Česká vláda ( komora exekútorov) tlačí na Revolut banku aby umožnila blokaciu účtov, odpoveď Revolut banky bola, že nie. Ale Revolut banka zmenila posledné dva týždne podmienky tak že ak by aj prišlo k blokacii tak umožní vyprázdnenie účtu pred bloknutim. Majiteľovi účtu dajú 60 dní na to.
Nebolo to nic hrozne, idiot,!
Pozrite sa na iné komentar, na zaplakanie. Ziadam okamzite obnovit modreho konika. Dakujem
za pochopenie.
Preco ma madam oslovila, ze nemam mat dlhy?! To je ale odpoved!
Môžem sa spýtať posielala som si peniaze s Unicredit do Revolut v sobotu ráno prídu mi peniaze ešte dnes alebo až zajtra ?
@baskica niečo ti exekútor musí nechať. Podľa mňa je toto špekulatívne a keď na to príde exekútor, tak to bude dosť zle.