Revolut a viac účtov

all10
22. jún 2024

Čaute, chcel by som sa opýtať, že ako to máte s Revolutom a ak si tam zmeníte peniaze napríklad Euro na Forint a idete na nákup do Maďarska a pri nákupe vám to hneď stiahne z ich meny alebo pri platbe meníte v rámci účtov na ich účet?
Či ako to teda funguje? Som v tom nový. Budem vďačný za každú radu.

maranco
22. jún 2024

@all10 nepotrebuješ zamienať môžeš platiť rovno kartou vo forintoch a vtedy sa zamení
alebo si zameníš vopred ak je napríklad lepší kurz cez týždeň a cez víkend platíš kartou tak najprv ti bude brať peniaze z forintového účtu až potom z €

all10
autor
23. jún 2024

@maranco ďakujem

terina25
9. júl 2024

@maranco musim mat kartu alebo postaci karta v mobile. Zvazujem zalozit ucet,no cestujeme uz bud.tyzden,co mi dovtedy karta nepride+zvazujem ucet premium,kde sa za kartu mesacne plati 10 eur. Ak nechcem mat fyzicky tu kartu,aj tak sa za nu plati?

all10
autor
9. júl 2024

@terina25 ahoj, mne prišla karta do 3 pracovných dní kuriérom. a platby som robil tak, že ty si v appke zmeníš tú sumu napríklad z EUR na CZK a už to budeš mať tam na vytvorenom účte a z toho ti bude sťahovať tú menu a až potom ak presiahneš ten limit zmenených peňazí tak ti bude sťahovať z EUR. Aj účet premium mám a platil som doteraz len poplatok za vedenie účtu. Čo sa tyká karty, tak jedno kartu som mal zadarmo a to prvú a ak si chceš vyrobiť ďalšie karty tak platí sa za ďalšie tie nové. Zatiaľ čo mám skúsenosti.

all10
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
all10
autor
9. júl 2024

@terina25 Aj keby si si nedala vyrobiť fyzickú kartu tak úplne ti stačí mobilom platiť, lebo tú fyzickú som zatiaľ použil len na výber v hotovosti a to pri premium máme do 400€ zadarmo kdekoľvek

maranco
9. júl 2024

@terina25 za fyzickú kartu platíš jednorázovo za to že ti ju pošlú, aspoň pri bezplatnom účte, za virtuálne karty neplatíš, tých si môžeš vytvoriť/zrušiť viac

maranco
9. júl 2024

Vopred si nepotrebuješ zameniť peniaze môžeš nechať meniť automaticky € pri každej platbe. Jedine na víkend si prípadne zameň vopred v piatok, cez víkend je poplatok 1%.