Revolut

11brano11
27. sep 2024

Kolegovia mi mali vrátiť zopar eur a pýtali sa ma ci mám Revolut.
Co je to vlastne? Ako to funguje? Je to dobrá služba a bezpečná?

elenka.k
27. sep 2024

@11brano11 pošli im svoje číslo účtu ... radšej
o apke ti nepoviem, nepoznám, prepáč

pragmaticka
27. sep 2024

Ano super!!Pouzivam uz dlho ,hlavne platby v krajinách mimo euro! 🙂👍

andrea_82
27. sep 2024

Mne raz posielal kupujuci peniaze z revolutu. Dlho nechodili, tak dal zrusit platbu. Medzitym prisli, videla som ich na ucte, vec som odovzdala. A o par hodin boli peniaze bez mojho suhlasu z mojho uctu strhnute. Ak by pan nebol seriozny, tak by som zostala bez penazi. Takze odvtedy tuto sluzby neodporucam.

lenkakoc444
27. sep 2024

@11brano11 revolut mam uz roky a nikdy nebol ziadny problem. Nepouzivam ale pravidelne len pri cestovani a na taketo "preposielacky" medzi znamymi.

ingridpisarova
27. sep 2024

@lenkakoc444 a aký je rozdiel oproti bežným účtom v bežných bankách a internetbankingu ?

hellwant
27. sep 2024

Revolut je dobry na bezhotovostne platby v krajinach bez eura ked cestujes - UK, USA,Sever Europy atd., ci ak byvas pri hraniciach CR, HU,PL a chodis na nakupy. Ja som na polskej hranici, ked ideme do Biedronky a tankovat supnem tam 170-200 eur, hned si zmenim na 500 zlotych, zbytok necham a pri pokladni vidim, ci este treba domenit na zlote, ak nie, ostanu eura tam na dalsi nakup, ci si ich spät poslem na ucet.
Ma lepsie kurzy ako moja VUB banka, ale nemenit cez vikend, iba PO-PI, je tam cez vikend maly poplatok- teda aspon pri zakladnej verzii Revolutu bez poplatku.
Ale vyplatu tam neposielam🙂

niekto2hy
27. sep 2024

@ingridpisarova Zaklad Standart je zadarmo,mas v tom rychle platby,vyber z bankomatov do 200€ mesacne zadarmo.Ucet vedeny vo viacerych menach.Mozes tam sporit,kupit si akcie...Zalozit detsky ucet.

niekto2hy
27. sep 2024

@11brano11 Ano,sluzba je bezpecna - pokial nebudes klikat na SMS spravy a zadavat niekam inam,ako v apk svoje udaje, Inac,ak mas banku podporujucu okamzite platby,tak z Revolutu ti tiez rychlo pridu.

ukgirls
27. sep 2024

revolut je online banka .. mam ju popri beznemu uctu-na platenie v zahranici plus dcera tam ma svoj ucet .. ale ak ti maju poslat len neaku ciastku penazi nech poslu na bezny ucet iste by som si kvoly tomu nezakladala dalsi ..

maranco
27. sep 2024

Tu je príklad z leta, koľko stojí platba nákupu za 2520 českých korún, platba Revolut kartou vychádza najlepší kurz.