Ahojte. Prerabal prosim niekto posledne 2 roky v BA byt v povodnom stave? Kolko vas vysla rekonstrukcia? Jedna sa o 2 izb. byt - umakartove jadro, povodne rozvody, starsie okna ( ale uz plastove) , podlahy, stierky, proste povodny stav zo zaciatku 80 rokov. Prerabka by neprebehla svojpomocne a ano, zalezi od materialu, avsak zaujima ma stredna cesta.
Dakujem
rátala by som s min 20 tisicami a zalezi aj od zhotovitela - vyburat jadro, podlahy a okna, vymurovat nove jadro, nove vodoinstalacie pre kupelnu a kuchynu, nove elektroinstalacie v celom byte, nove stierky alebo komplet omietky, nove malovky, nove podlahy a keramika do kupelne a kuchynsky pas, pravdepodobne nove bezpecnostne vchodove dvere, nova sanita ... neratam do toho kuchynu a nabytok a ani vykurovanie ( to byva v pouzitelnom stave aj po tych rokoch) ... mozete si najst niekolko firiem ktore prerabaju byty a vypytat si cenovu ponuku a porovnat si to ... najlepsie ak by ste to aj nafotili ak ich tam nechcete vodit a podla toho ako tie firmy poznam tak vzdy pridu a nepredvidatelnymi vydavkami co by vo vasom pripade bola blbost ... mam kamaráta co sprostredkuval prerabky bytov a vzdy sa snazil byt ferovy ak chces ozvi sa
V BA 2 izbák podľa mňa aspoň 30 000 - 40 000, preto nerozumiem tým cenám starých bytov a prečo to ľudia stále kupujú. Aktuálne to vychádza tak, že ak k cene starého bytu pripočítaš rekonštrukciu, si takmer na cene novostavby.
@jaroslav81 Súhlas. My sme rekonštruovali teraz byt po mojej mame, 2i + oddelená kuchyňa pôvodný stav. Murovalo sa nové jadro, komplet rozvody, okná všetko. Dali sme 40 tisíc.
@ms_green svojpomocne alebo na kluc? A v BA? Dakujem
Ba lokalita Nivy. Časť na kľúč (hrubá stavba, rozvody, okná, ...) časť svojpomocne (izolácia, maľovanie, podlahy). Keby sme to mali mať celé na kľúč tak 50 určite plus vybavenie.
@jaroslav81 si si istý ? Neprerobeny 4i byt v Poprade 180 000€ a novostavba 4i byt v Poprade 330 000 holobyt. Takže ? Matematika nesedí
záleží od materiálov ale
3i ,-30 000€✌️
@michal711 prečo? Choď nakúpiť všetko od vane, umývadlá, podlahu, obklad, vypínače atď.elektrikar.
Len kupelka, wc a podlaha v celom byte v BA nás vyšlo 30 tisíc
@netoppierka nepreháňaj
@michal711 choď do obchodu a každú jednu položku si poctivo zápis koľko stojí, + si zaplať robotu kupelka wc, + elektrikár, +veci k tomu. A neprehanam
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
@michal711 blbý príklad, 4i byty v novostavbe maju extremne prepalene ceny, v podstane za to vies kupit pozemok a postavit dom.
KE - 2i byt v povodnom stave 150 000 + 30 rekonstrukcia = 180 000
Novostavba v podobnej lokalite - 190k - 210k
@jaroslav81 v meste kúpiť pozemok a postaviť dom 500 000€
Skúste sa spojiť s týmto majstrom +421951746864.
Robili nám rekonštrukciu pred 3 mesiacmi, ceny boli pomerne.
v ke garsonka 15 tisic bez vymeny okien a bez linky a spotrebičov