Ahojte, chcem sa opýtať po akej dlhej dobe od zobratia úveru môžem požiadať napríklad v inej banke o refinancovanie? Pred polrokom som brala úver z VÚB banky s 12.9% úrokom. Splácam 140€ mesačne a banke “zarobím” za tých 8rokov cez 4500€. V tej dobe som si myslela že to je fajn úrok veď všetko išlo hore, no keď mi kamoska povedala že ona má úrok 6%, začala som o tom silno veľmi premýšľať. V žiadnej inej banke úver nemám, nemám žiadne iné dlhy.Ak má niekto skúsenosti, poraďte mi prosím ako na to, a v akej banke je to najvýhodnejšie.Ďakujem.
Dnes sú úroky v každej banke dosť vysoké aj pri spotrebákoch. V zmluve, ktorú ste podpísala máte bod, kedy môžete úver skôr vyplatiť (inou bankou) a aký tam máte poplatok. Jedna vec je prejsť inde, druhá, čo vás to bude stáť. Potom hľadajte banky na prefinancovanie. Ak chcete potom sa ozvite, poradím.
@288adriana vsak, ked si uz najde banky, na co by mala Tebe volat? Vybavi uz aj sama
Zalezi kam ale vacsinou 6 mesiacov aby bol plateni - videny v uverovom.registri cize 7 splatok...momentalne pojdu kampane z Vub kdekolvek .