Dobry den dievcata, neviete kolko trva refinancovanie hypoteky ?Planujeme kusok navysit kvoli prerabke a tak neviem ci uz mozem nahanat firmy 🙂 Planujeme tento tyzden zacat riesit s bankou.
@marhulkahoy dakujem 🙂 tak verim ze aj u nas to bude sup sup, mame uz len tretinu sumy na refinanc a navysujeme len o par eur
@amarilka26 záleží aj od banky, v niektorých budete mať vyriešené do týždňa, niekde aj 3 týždne, pretože procesy tam trvajú dlho všeobecne.
@ivkazba prenasame zo slsp do prima banky.
@amarilka26 prima je rýchla, ak natrafíte na priemerne dobrého poradcu, do týždňa budete mať vyriešené.
@ivkazba jeej dakujem, tak uz mozem obvolavat pomaly firmy ;)
Nam prima trvala 6 týždňov. Januar február tento rok
@misik14 fuha, tak je dost. No budem dufat ze to bude skor.
My sme to mali hotové do týždňa až som som sa fakt sama čudovala, že to šlo tak rýchlo
@lujziana44 dakujem 🙂
@ivkazba poprosim info,ak mam v prima banke uver a chcem ho predcasne vyplatit,u nas v tt su myslim styri,najlepsie je ist do tej kde som ho vybavovala,ci to je jedno?dik
@amarilka26 ak by si chcela, dám ti číslo na super finančného poradcu 😊
@mardzetka dakujem 🙂 uz riesim s jednou, i ked som teda nahnevana, lebo najprv ze staci starsi znalecky. Uz vsetko odovzdane a zrazu ze nove foto este treba. Hroza. Vyska uveru 30 tis. Hodnota bytu 80 tis. A taketo opletacky. Mam rada ked sa jedna narovinu a nie na 10xvsetko :(
@amarilka26 je to jeden veľký bordel naozaj 😒
Tak nech vám to dobre dopadne. A keby náhodou niekto potreboval služby finančného poradcu, stačí napísať 😉
@mardzetka dakujem pekne 😉
@berusinka2 je to jedno, aj do Humenného by si to mohla ísť riešiť. 😉
Nám to trvalo len pár dní, refinancovali sme pred viac ako rokom.. v tejto dobe to bude asi dlhšie 🤷♀️