Refinanc počas materskej

monika101146560
19. dec 2022

Ahojte, viem, že je tu asi sto príspevkov, ale potrebujem nájsť dušu, ktorá mi zodpovie najlepšie všetko v jednom.

Počas materskej mi končí fix hypotéky, chcela by som ju refinancovať, uvítala by som odpoveď aj v prípade len refinanc, ale aj s možnosťou navýšenia.

Okrem toho by sme sa chceli s partnerom vziať, hypotéka je len na moje meno, pretože má osobný bankrot, a teda nevieme, či by nám to neuškodilo aj pri obyčajnom refin., alebo by som bola posudzovaná stále sama, aj keby sme manželia.

Dúfam, že mi budete vedieť poradiť z nejakej blízkej, alebo osobnej skúsenosti, pripadne ak sa tomu niekto venuje.
Moc moc ďakujem za radu 💛

lenocka8894
19. dec 2022

@monika101146560 najlepsie si najst fakt dobreho financneho poradcu..ja som refinancovala pocas MD a kazda banka ma svoje pravidla..ja som isla cez prima banku lebo ta neriesi prijem iba ci mate zmluvu na neurcito v praci..ale odbornik nie som toto bola moja skusenost

kikusikkk
20. dec 2022

Ahoj. To ze manzel mal osobny bankrot neovplyvni tvoj uver, pokial je len na teba 🙂 fix ti konci pocas MD alebo RD ? Refinancovat chces kvoli uroku alebo navyseniu?

janulikt84
27. dec 2022

@monika101146560 pekny den niektore banky zial budu posudzovat aj Vasho uz manzela a musi vstupit do uveru ak budete chciet refinancovat..zalezi v akej banke mate uver a kam chvete ist...ak mate otazky kludne napiste

monika101146560
autor
25. jan 2023

@kikusikkk myslím, že už budem na RD. A refinanc najmä kvôli úroku🙂