Ahojte, prišla mi správa o nejakom navýšení rezervy na 500e, nič bližšie k tomu.
Mne to akoby spadlo z neba, ale potrebujem to riešiť hneď zajtra ráno. Schvália hneď na počkanie? Viem, že je to už úročené, ale neviem nič bližšie.
Máte niekto skúsenosť, alebo pracuje niekto v tejto banke a vie mi poradiť?
Ďakujem
Otvor si apk,mozno tam budes mat info.
@doriiis rezerva, doteraz bolo 50e, teraz sa dá navýšiť na 500e
50€ je bezplatne,ked si ,,pozicias" viac - pouzijes ich,platis uroky.
V apk si vies pozriet ,,predschvalene" cerpanie.
@niekto2hy len som chcela vedieť či je to schválenie na počkanie, či to trvá jeden dva dni
Na počkanie...si zamestnana dlhsie ako tri mesiace? Nemas exekucie podlznosti atd?
@niqua nie som zamestnaná. Som na predĺženej rodičovskej ale manžel pracuje
@niqua a nemám žiadne dlhy, exekúcie.
Zajtra rano zavolam byvalej kolegyni, len mi napis ze kde ti to prislo...nieco ako predschvaleny uver ? V aplikacii ti co svieti....aj z rodicaku mi prechadzali kontokorenty, co sa tyka čerpania uveru, tak vzdy po podpise zmluv, uz klienti mali peniaze na ucte...cize, ano to by si mala peniazky k dispo uz hned zajtra...manzel je disponent na ucte alebo ty alebo kto je hlavny...
Potvrdenie o poberani rodicovskeho prispevku + rodny list dietata bude potrebne
@niqua netreba mi nič, a nie je to na počkanie, toľko papierov na schválenie, že sa mám ozvať v priebehu týždňa či to schvália. Zaujímavé, že pôžičku mi nukala hneď na počkanie 😃
Tak to je naozaj zvlastne...nepracujem tam sice uz...ale v tomto sa nic nezmenilo, stale som v kontakte s kolegynami .... kontokorenty na schvalenie sa cakalo len ak bol piatok pred zaverecnou a dotycny ale hned v pondelok uz bol vybaveny...takze nechapem tomu
Teraz som volala ze to je fakt blbost...ked uz tak max 24 hod...
@niqua tak neviem. Možno čo pracovníčka, to iný prístup.
Postup je len jeden....skuste tam zavolat poobede ci nahodou to uz nemate schvalene...len skuste
@niqua skúsim
Ako ste dopadla?
@niqua volala som, povedala že sa mám zastaviť štvrtok, že budú papiere prichystané, že to mám schvalené. Ale popravde, asi sa na to ..... Aspoň sa nezadlzim
Takto dlho to je urcite nejaky odrb...jedine ze ste mala nsjaky komplikovany prijem...neexistuje toto...mrzi ma to...asi fakt zla pracovnicka
@niqua dobrý deň, tak nakoniec dnes som bola v inej pobočke, a urobili mi to na počkanie, dokonca ani žiadne papiere netrebalo, všetko som riešila cez appku.
Len by som sa chcela niečo opýtať, čo mi ani v tej pobočke nepovedali. Môžem SS?
Jasne, kludne 🙂
Dobrý deň.Zakladal si niekto teraz v Raiffeisen banke parádny účet?Za založenie účtu by mala byť odmena 50eur?
Ahoj..môžem sa ta opýtať ako ste to riešili cez aplikáciu?aj mne by to teraz dosť pomohlo a neviem ani aké sú podmienky
@niqua Dobrý deň.Mozem sa váš opýtať keď ste robili v banke tak mi možno budete vedieť poradiť..Volala som do banky ze si chcem navýšiť rezervu ale zabrzdili sme sa pri mojom povolaní..rezervu mam zatiaľ 50e ale chcela som ju zvýšiť..Pracujem ako osobna asistencia ZTP..myslíte že to je problém?
Mám síce raiffku ale netuším o čom hovoríš.Povolenw prečerpanie? Kasicka? Pôžička?