Raiffeisen banka

21. jan 2024

Ahojte, prišla mi správa o nejakom navýšení rezervy na 500e, nič bližšie k tomu.
Mne to akoby spadlo z neba, ale potrebujem to riešiť hneď zajtra ráno. Schvália hneď na počkanie? Viem, že je to už úročené, ale neviem nič bližšie.
Máte niekto skúsenosť, alebo pracuje niekto v tejto banke a vie mi poradiť?
Ďakujem

doriiis
21. jan 2024

Mám síce raiffku ale netuším o čom hovoríš.Povolenw prečerpanie? Kasicka? Pôžička?

niekto2hy
21. jan 2024

Otvor si apk,mozno tam budes mat info.

autor
21. jan 2024

@doriiis rezerva, doteraz bolo 50e, teraz sa dá navýšiť na 500e

niekto2hy
21. jan 2024

50€ je bezplatne,ked si ,,pozicias" viac - pouzijes ich,platis uroky.
V apk si vies pozriet ,,predschvalene" cerpanie.

autor
21. jan 2024

@niekto2hy len som chcela vedieť či je to schválenie na počkanie, či to trvá jeden dva dni

niqua
21. jan 2024

Na počkanie...si zamestnana dlhsie ako tri mesiace? Nemas exekucie podlznosti atd?

autor
21. jan 2024

@niqua nie som zamestnaná. Som na predĺženej rodičovskej ale manžel pracuje

autor
21. jan 2024

@niqua a nemám žiadne dlhy, exekúcie.

mamina7070
21. jan 2024

detaily by si mala mat v ponuke v appke napr mne vyskakuje toto

niqua
21. jan 2024

Zajtra rano zavolam byvalej kolegyni, len mi napis ze kde ti to prislo...nieco ako predschvaleny uver ? V aplikacii ti co svieti....aj z rodicaku mi prechadzali kontokorenty, co sa tyka čerpania uveru, tak vzdy po podpise zmluv, uz klienti mali peniaze na ucte...cize, ano to by si mala peniazky k dispo uz hned zajtra...manzel je disponent na ucte alebo ty alebo kto je hlavny...

niqua
21. jan 2024

Potvrdenie o poberani rodicovskeho prispevku + rodny list dietata bude potrebne

autor
22. jan 2024

@niqua netreba mi nič, a nie je to na počkanie, toľko papierov na schválenie, že sa mám ozvať v priebehu týždňa či to schvália. Zaujímavé, že pôžičku mi nukala hneď na počkanie 😃

niqua
22. jan 2024

Tak to je naozaj zvlastne...nepracujem tam sice uz...ale v tomto sa nic nezmenilo, stale som v kontakte s kolegynami .... kontokorenty na schvalenie sa cakalo len ak bol piatok pred zaverecnou a dotycny ale hned v pondelok uz bol vybaveny...takze nechapem tomu

niqua
22. jan 2024

Teraz som volala ze to je fakt blbost...ked uz tak max 24 hod...

autor
22. jan 2024

@niqua tak neviem. Možno čo pracovníčka, to iný prístup.

niqua
22. jan 2024

Postup je len jeden....skuste tam zavolat poobede ci nahodou to uz nemate schvalene...len skuste

autor
22. jan 2024

@niqua skúsim

niqua
22. jan 2024

Ako ste dopadla?

autor
24. jan 2024

@niqua volala som, povedala že sa mám zastaviť štvrtok, že budú papiere prichystané, že to mám schvalené. Ale popravde, asi sa na to ..... Aspoň sa nezadlzim

niqua
24. jan 2024

Takto dlho to je urcite nejaky odrb...jedine ze ste mala nsjaky komplikovany prijem...neexistuje toto...mrzi ma to...asi fakt zla pracovnicka

autor
5. feb 2024

@niqua dobrý deň, tak nakoniec dnes som bola v inej pobočke, a urobili mi to na počkanie, dokonca ani žiadne papiere netrebalo, všetko som riešila cez appku.
Len by som sa chcela niečo opýtať, čo mi ani v tej pobočke nepovedali. Môžem SS?

niqua
5. feb 2024

Jasne, kludne 🙂

melllenocka
20. apr 2024

Dobrý deň.Zakladal si niekto teraz v Raiffeisen banke parádny účet?Za založenie účtu by mala byť odmena 50eur?

zuzik3216
25. júl 2024

Ahoj..môžem sa ta opýtať ako ste to riešili cez aplikáciu?aj mne by to teraz dosť pomohlo a neviem ani aké sú podmienky

niekto2hy
26. júl 2024

@zuzik3216 Konkretne coho sa to ma tykat?

zuzik3216
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzik3216
26. júl 2024

@niqua Dobrý deň.Mozem sa váš opýtať keď ste robili v banke tak mi možno budete vedieť poradiť..Volala som do banky ze si chcem navýšiť rezervu ale zabrzdili sme sa pri mojom povolaní..rezervu mam zatiaľ 50e ale chcela som ju zvýšiť..Pracujem ako osobna asistencia ZTP..myslíte že to je problém?