Ahoj .. 8.2 som kupovala auto a rýchlo som založila pzp lebo bez toho by ho neprepisali na polícii.
Ale nie som spokojna tak som podala výpoveď a založila v druhej... podala som výpoveď od pzp zmluvy z Kooperativy.. nepríde mi žiadna pokuta? Stihla som to do 14 dni od poistenia
file:///C:/Users/jozef/Downloads/Poistn%C3%A9%20podmienky%20pre%20poistenie%20zodpovednosti%20za%20%C5%A1kodu%20sp%C3%B4soben%C3%BA%20prev%C3%A1dzkou%20motorov%C3%A9ho%20vozidla%20711_2_01012023.pdf Tu sú podmienky PZP Kooperatíva, ja byť tebou, tak kontaktujem priamo poisťovňu a spýtam sa ich
trošku som nazrel do tých podmienok- pozri si stranu č.2, článok 4, bod 10 - je to tam napísané ak bola zmluva uzatvorená na diaľku, tak je možné ju zrušiť do 14-tich dní bez zaplatenia zmluvnej pokuty a bez udania dôvodu.
@santosanto na diaľku je myslene asi cez internet nie
@santosanto brácho, dal si link na lokálny súbor uložený na tvojom počítači 🙂
🙂 pardón- som si neuvedomil, že to je link na súbor v mojom pc. https://kooperativa.sk/dokumenty?td=poistne-pod...
áno
zmluvu ste uzavreli cez superpoistenie čiže online čiže na diaľku
V ostatných prípadoch sa podľa obč zákonníka dá tiež odstúpiť od zmluvy.
Žiadna pokuta, iba vrátia nespotrebované poistné.
preco kazdy den zakladas rovnaku temu? ved uz ti to bolo zodpovedane
@jarka_black ved to je ta ista pani.. asi sa nudi
Je pravda ze môžem odstúpiť od zmluvy do 14 dni ktorú som založila cez internet rýchlo pri prepise?