Ahojte vedeli by ste poradiť pzp +stret so zverou poisťovňu ktorá neskúma vek a km na vozidle..vďaka
Stret so zverov mam v havarijnej, nie v PZP. A teda mam zmluvu, tam su body co a ako preplacaju. Takychto bodov/moznosti tam je viac (predne sklo, nahradne vozidlo ...) Tak bud v zmluve mas stret so zverou, alebo nemas. Podla toho si za to platis, alebo nie. Ci ako sice platis budes, ale poistka sa nevztahuje, lebo mas stare auto ???
@vitez PZP a stret so zverou?To akoze,uhradia skodu polovnemu zdruzeniu za skodu?Alebo myslis,ze Ty nieco dostanes,ked sa zrazis s diviakom?Tak prva varianta,by mala byt automaticky,doslo ku skode prevadzkou motoroveho vozidla.Ked zrazis diviaka,pokial nemas havarijnu,tak mas smolu.Vo Švajciarsku je aj ciastocne poistenie a stret so zverou tam je,ale stoji to raz tolko ako PZP.Ci to poistovne ponukaju aj na Slovensku,neviem.
@vitez Na isto to tak nie je v žiadnej poisťovni, nikde nieje žiadny strop na najazdené kilometre, ak si chcete pripoistiť stret so zverou. Keď to máte poistené či už v PZP alebo havarijnej a platíte si za to, tak vám to kryjú. A celkom by má zaujimalo odkiaľ máte takú informáciu ? 🤔
@tundra vef ona nechce ako za nove.
Ja mam tiez taku poistku na jednom aute, uz sa mi havarijna neoplati.
@mk1111111111 ona chce poistku,kde poistovna neskuma vek a najazdene km,ale taka asi neexistuje.Podla toho co som narychlo vyguglil,stoji to pripoistenie cca.59€ k PZP,co nie je vela.Otazka je,co je v poistnych podmienkach...kludne tam môze byt vyluka z poistenia,pri vela najazdenych km,preto sa pyta tu,ci existuje poistovna,ktora to nema...V samotnom PZP toto poistenie nie je.
Stret so zverou si mozes v poistovni pripoistit ako extra … rovnako ako okno a neviem co … samozrejme, ze podla veku a charakteristiky auta Ti preplatia skodu. Su poistovne, kt od urciteho veku auta (km neviem ci su smerodajne) uz nepovoluju extra baliky … ale su poistovne, ktore poistia za drahe €asi aj furik zo stavby…. Pripadne to poistovaci agent nejakym sposobom vie obist 🤷🏻♀️
@tundra docitala som sa len, ze union ma obmedzenie - auta do 12 rokov. O km som sa nedocitala. Ale pozrela som len rychle ponuky. Snad sa najde niekto, kto sa tym zaobera a poradi kvalifikovane
@vitez v Uniqe takúto podmienku nemáme, ale berie sa do úvahy asi 20 parametrov auta aj majiteľa... každý parameter má inú váhu
k PZP sa stret so zverou alebo malá vlastná škoda alebo sklá dajú pripoistiť
@vitez rok výroby a najazdené km si pýta každá poisťovňa už pri uzatváraní poistenia a aj pri PU. Resp. majú k dispozícii VIN číslo, takže si to vedia celkom ľahko zistiť...