Provident - vrátenie peňazí

duranovaz
19. sep 2016

Ahojte. Viem, že to znie nepravdepodobne ale suseda ma poprosila aby som jej zistila ako to je s Providentom a ich údajnom vracaní peňazí. Vraj je na internete dáka žiadosť ktorú vyplníte a zašlete do providentu a oni vrátia peniaze. Nepočuli ste o tom?

mirkafu
19. sep 2016

@duranovaz vratia za co ?? za predcasne splatenie ?? alebo pravidelne splatenie ??? moja mama splaca pravidelne pozicala si 1000 a vracia 2000 ..tak to tam chodi 😒

michaelamilan
19. sep 2016

@mirkafu spláca veľa, lebo má úver "so službou" . Predpokladám, že ju nikto k pôžične nenútil a vedela koľko je navýšenie. A áno, vracajú.
@duranovaz áno, vracajú, len je viacej druhov. Je napr za predčasné splatenie úveru, alebo bývajú aj rôzne akcie.

littledevil
19. sep 2016

No na FB je teraz reklama nato....Nebuddlznik.sk.

michaelamilan
19. sep 2016

@duranovaz nech sa nakontaktuje na svoju obchodnú zástupkyňu v prípade že má úver so službou či na účet a tá jej presne povie. Poprípadne si zavolaj na infolinku.

topier
19. sep 2016

http://www.vrateniepenazi.sk/ O tomto som počula. Či to naozaj je pravda, neviem. Každopádne, tvária sa, že sú platený len z čiastky, ktorú sa im podarí získať späť. Možno za skúšku nič nedá..

mirkafu
19. sep 2016

@michaelamilan bola prinutena situaciou ...zomrel mi brat a to su presne tie veci ked clovek nema ani mu nikto nepozicia a tak si musi pozicat od takychto spolocnosti ...

michaelamilan
19. sep 2016

@topier nepoznám tú spoločnosť ale teda čo ja viem......asi by som neverila...... No možno sa mýlim.
@mirkafu ja som to nemyslela v zlom. Len som napísala, že vedela čo podpisuje na zmluve. Bez ohľadu na situáciu.
Uprimnú sústrasť, dúfam, že som sa vás nedotkla.

sunny8
19. sep 2016

Ono to je v providente tak ze urok aspon ja co som brala som mala 70% co je v podstate skoro este raz tolko cize pozicias ci tisic ty im zaplatis dvetisic a oni ti iste viac ako sto dvesto nevratia takze aj tak su v pluse oni

michaelamilan
19. sep 2016

@sunny8 teraz som sa troska pobavila. Vsak jasne ze su v pluse ☺ zadarmo by to predsa nerobili ☺

sunny8
19. sep 2016

@michaelamilan no len vela ludi su tym ohromeni ze budu menej platit preto som to takto napisala lebo uz som pocula x ludi ako hovorili ze je to teraz vyhodne ze daju menej za splacanie ze im vratia:D

mawka
20. sep 2016

@duranovaz najlepsie to riesit cez sud alebo pravnikov, ktori maju skusenosti, zalezi, kedy bola zmluva uzatvorena, ak x rokov dozadu, kedy boli ober nevyhodne a v rozpire s dobrymi mravmi a prestrelene uroky a neobsahovali vsetky nalezitosti, tak sa da. nasi podobne teraz riesili, trva to uz rok, ale ista nebankovka im bude vracat slusne peniaze. netreba sa bat, v tomto su sudy vacsinou na strane spotrebitela. ale trva to nejaky cas.

michaelamilan
20. sep 2016

@sunny8 no ved ale maju pravdu. Daju menej.

lubkoklaudika
25. sep 2016

Ja som ich zazaloval za uzeru a vytrieskal skoro 3300 eur,co sa preplatilo a plus odskodne, teraz piatok mi volal moj pravnik ze peniaze budu do par dni max tyzdnov. Spor sa tahal dva roky

mawka
26. sep 2016

@lubkoklaudika cez ktoreho pravnika? inak gratulujem.

lubkoklaudika
26. sep 2016

Volal sa judr. Cifra z lucenca,vdaka, oslovte daku organizaciu co sa tomu venuje, jasom bol na branitsaoplati.sk to spada pod minis. spravodlivosti pomozu aj vam

mawka
27. sep 2016

@lubkoklaudika hej hej, toto som chcela vediet, lebo nasi, akko som spominala to tiez riesili cez min. sprv. a pridelili im pravnicku a veeelmi dobre som spravila, ze som tam zavolala. 4000 eur je slusna suma. to im maju vracat. ale tiez uz sa to taha vyse roka tusim.

matula06
5. feb 2017

Ano je to spolocnost Nebud dlžnik.pomožu vymocť peniaze naspet a su to pekne sumičky😉

stlienka
22. apr 2017

@duranovaz peniaze si vieš vymôcť aj sama, len prosím nie cez Nebuď dlžník, mne Pôžičkomat vrátil 1.000,- a bez právnika, bez nejakej spoločnosti, ktorá si za to účtuje peniaze