Provident - odpis

muchacc
10. sep 2014

Kočky ssternica si brala provident,no pani ktorá chodí pre splátky je nepríjemná,drzá a protivná sesternica sa jej snažila vysvetliť že peniaze jej dá až na materskú lebo nemá.No s ňou sa nedá sesternica chce ísť na odpis a peniaze posielť tam pretože Pani jej nepíše do karty koľko jej dala stale ma výhovorku že ju zabudla ona si to chcela len skontrolovať neviete ako to funguje keby chcela ísť na ten odpis???

alenah31
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
muchacc
autor
10. sep 2014

@alenah31 aha dakujem lebo nemám skúsensť s providetom tak som jej nevedel apovedať ako dalej

quaxi
10. sep 2014

@muchacc hlavne nech neda ani cent bez potvrdenia!!! Zakazdym ked zapalti, treba mat o tom potvrdenie, ak sa pani tvari ze zabudla kartu, tak jej moze rovno zabuchnut dvere pred nosom. Akonahle nema potvrdenie, tu sumu budu od nej pytat este raz a nevymota sa z toho - nema dokaz, ze uz zapaltila. Navyse ta pani moze byt kludne aj podvodnicka, co s providentom nema nic spolocne. Peniaze treba posielat sekom, alebo bankovym prevodom, vsetky doklady si odkladat, ak na ruku, tak jedine ak jej zamestnanec da pisomne potvrdenie ze sumu prebral.

muchacc
autor
10. sep 2014

@quaxi ja som zažila ako sa rozprávala zo sesternicov a naozaj servítku pred sta si nedavala a sesternca jej vysvetľovala že meška z jednou splátkou že na druhý mesiac jej da dva naraz,sesternicu opusti manžel a jeho plat tam veru chýba :-/

kikos
10. sep 2014

Treba si poriadne naštudovať zmluvu. Mnoho ľudí si neuvedomuje, čo podpísalo. Zatajovanie a nepravdu dokážu dnes nebankovky ale aj bankovky pomerne jednoducho odhaliť. Jednou s možností je poctivé splácanie, druhou je utekanie pred dlhmi. Utekanie však spôsobuje ďalšie úročenie dlhov a poplatkov. Pokiaľ neplníte splátkové povinnosti, tak kľudne očakávanie exekútora alebo iných firemných vymáhačov.

janka2501
11. sep 2014

Nech skusi zavolat na centralu a povie co ma za problem. Lebo ta co vybera ma nad sebou tiez sefa. Treba sa stazovat. Vedia vyjst ustrety. Viem to s vlastnej skusenosti.