Priznanie sa o peniazoch

alofinka
11. dec 2024

S partnerom žijeme v spoločnej domácnosti, mame 8 ročne dieťa, on ma svoj účet, svoje peniaze, ja svoje, na stravu mi dáva, raz platí on raz ja, niekedy na polovicu, včera som sa mu priznala, koľko sme mali odmeny a koľko mam nasetrene, bol v tom ze nemám nič, asi som neurobila dobre keď som mu to povedala, mam výčitky ze nemám teraz žiadne zadné vratka

really8
11. dec 2024

@alofinka no a co teraz?

carrot_apple
11. dec 2024

@alofinka myslím si, že povedať si otvorene vo vyrovnanom vzťahu aké máme financie na akých účtoch je správne, máte 8r. dieťa a sú to aj jeho peniaze, keď sa tak nepriamo na to pozriem, a to že bol prekvapený, že nemáš nič...buď rada, nič ti nevykrykuje?nekontroluje ťa? tak čo riešiš? načo potrebuješ zadné vrátka?

januska12323
11. dec 2024

A ty vieš koľko má on? Prečo doteraz nevedel koľko asi máš ušetrené? Veď ste partneri preboha.

mk22
11. dec 2024

To je o com téma?
Co chceš čítať?

ina2405
11. dec 2024

@alofinka takže žijete ako spolubývajúci s dieťaťom

bg92
11. dec 2024

neviem si predstavit mat takto separe peniaze a nevediet nic o financnej situacii parntnera s ktorym zijem a mam dieta takze neporadim. ako sa rozhodujete o spolocnych vydavkoch do buducna? vsetko je vzdy na polovicu? alebo nic neriesite?

cyberk
11. dec 2024

Tak dieta, ti nie je blbe mat s kamaratmi, ale bavit sa o financiach to uz ano 🙈

earlgrey
11. dec 2024

Prečo by si nemala mať zadné vrátka? čo sa touto informáciou zmení? prestane ti dávať peniaze? alebo nechápem čo sa touto informaciou má v tvojom živote zmeniť

maminkadeticiek
11. dec 2024

Ja to mam tak.Moj vie kolko zarabam,samozrejme ale drtailami o odmenach ho zasadne nezatazujem 😁 Setrim bokom,kupim si co chcem.On mi tiez nepovie presne kolko zarobil,mavaju to trosku pohyblive,nevidim dovod na nos vesat mu info o vsetkych peniazoch.Ostatne nech robia ako chcu.

la_dolce_vita
11. dec 2024

Preco uz nemas zadne vratka? On ti tie peniaze zoberie? Nechapem..

zuzinka888
11. dec 2024

Tak schvalne - ake velje su tie tvoje zadne vratka ci vrata?. Akoby si to brala ty- keby je tato situacia naopak? Bolo by ti to jedno- alebo by si si narokovala na polovicu.??

lenkakravcova
11. dec 2024

@alofinka že zadné vrátka.. to musí byť super vzťah keď na toto musíš myslieť. 🫡

lindusss2016
11. dec 2024

Prepac, ale aky to zijes cele roky vztah, ked nemas voci partnerovi ani len taku doveru, ze mate navzajom prehlad o vasich financiach 🤦 To si akoze v pohode mat s takym clovekom dieta, ale vadi ti, ze vie, ze mas nasetrene 🙈 rozum mi to nebere

tiezjedna
11. dec 2024

A ako reagoval?

alkoholik
11. dec 2024

To kde chodite ludia na taketo pppp....
Alebo admin vymysla po veceroch aby bol MK furt v pohybe...🤣🤣🤣
Mam nasetrenych 100 000€ mam to povedat manzelke???
Kazdy rozumny partner/manzel by mal byt rad ze ten druhy ma nasetrene xy penazi. Skor podla mna bol prekvapeny z tej sumy.

jaond19
11. dec 2024

@alofinka a co sa teraz po tejto info zmeni? On to berie ako nejaku zradu lebo chce aby si bola na nom financne zavisla ci co? Vsak aky by mal s tym problem ze si odkladas dakde na sporiaci ucet? To sa nenazyva zadne vratka ale rezerva.

mk1111111111
11. dec 2024

No, nechedla by som rakto zit. Ja moje, on jeho. Smutne. Myslela som, ze partneri by mali zit na spolocnej urovni a nie schovavat, kolko ma kto nasetrene

dadka1997
11. dec 2024

@alofinka a k comu potrebuješ zadné vrátka ?

princkrason
11. dec 2024

@earlgrey a ty moja kolko mame nasetrene? 😇🙂

earlgrey
11. dec 2024

@princkrason Dosť zlatko, dosť na to, aby sme mali pekný život 😉

princkrason
11. dec 2024

@earlgrey aj na dovolenky z lietadlom mas odlozene ? : ja som narocny 😇🙂 (emerika, cuba,mexiko,vietnam maledivy atd )

earlgrey
11. dec 2024

@princkrason Mám láska, mám ❤️

princkrason
11. dec 2024

@earlgrey vsak ty si z rodu Rockefellerovcov 🙂

earlgrey
11. dec 2024

@princkrason Ticho, neprezrádzaj!