Čerpá niekto príspevok na zvýšenú splátku úveru, z dôvodu vyššej úrokovej sadzby od Upsvar na 2 rôzne úvery na 2 rôzne nehnuteľnosti? Čiže 2 príspevky?
Ja dúfam, že toto snad nie je možné, aby sa z našich daní platili vyslovene úvery ľuďom, kt.zjavne úverom neriešia svoju bytovú situáciu, ale svoje investície.
V tomto pripade by to nebola pomoc, ale vychcanost z tvojej strany. Ked nevies splacat, predaj jednu nehnutelnost a vyplatis si nou aj cast hypo z druhej nehnutelnosti.
Dá sa iba na jeden, aj to len tento rok, od budúceho roku bude 0%.
ved si precitaj podmienky cerpania podpory ... je to mozne len an jednu nehnutelnost aplikovat 🤦
Mne sa už snáď sníva 😮
Bývaš v dvoch nehnuteľnostiach naraz?🤦 To fakt môže toto niekoho napadnúť? Zrušiť by to mali okamžite.
Podmienky som čítala. Bankarka tvrdí, že sa to dá. Ale je neskúsena. Preto sa pýtam ci sa s tým niekto stretol. Píše sa nárok vzniká na 1 úver a 1 nehnuteľnosť. Píše sa, že ak máš 2 úvery na jednu nehnuteľnosť, tak cerpes len na 1 úver. Nikde sa nepíše ak máš 2 úvery na 2 nehnuteľnosti. Kamarát tiež ma indície ze proste platime iným na podnikanie. Čiže v tomto štáte je možno možné všetko a možno treba len skúsiť podať žiadosť. Prinajhoršom zamietnu.
@mateson2004 tam ide o to ci tam bud bývaš, alebo bývaš s rodinou, alebo tam býva rodina a ty nie.
Osobne dúfam, že to zamietnu a zrušia celý tento nezmysel pre finančne negramotných, alebo vychcaných ľudí. Ak nemáš na splátky na 2 nehnuteľnosti, tak jednu predaj a nečakaj, ze sa ti budú ľudia skladať. Ty vole, normálne mi zdvihlo moj nízky tlak.
@vikiki29 pozri, nie som negramotna ani výchcana, radi to bankarka. V druhej nehnuteľnosti býva rodina. Tak sa predávať nič nebude. Blbý je ten co niečo nevyužije. Najmä na Slovenku. Nie každý si dal fixáciu 1 % na 10 rokov.
v žiadnom prípade, nech ti to radí aj minister. Nemáš nárok - a systém nám to oznámi, nebj sa,už pri sprcovaní druhej žiadosti nám napáruje tvoje rodné číslo
koho myslíš pod pojmom rodina, aká rodina ti tam býva?
Opat som si len zvysila tlak
Sama to predsa píšeš 1 uver na 1 nehnuteľnosť, ty chceš na 2 úvery na dve nehnuteľnosti. Nemáš za čo.
Mám dva byty kupujem tretí a dúfam že táto pomoc bude pokračovať aj naďalej aby som si mohol kúpiť 4ty budúci rok 🙂 ďakujem všetkým
To nie je mozne