Uplatňoval si niekto príspevok na rekreáciu ak nie sme spolu žijúca rodina. Chcem ísť ja s mojimi deťmi a môj priateľ. Chcem to rezervovať cez booking. Myslíte, že ak to kúpim cez booking, tak sa dá dohodnúť s majiteľom, aby vystavil faktúru tak, aby si niekto z nás mohol požiadať o príspevok? Či cez booking sa to nedá? Najlepšie ak by si uplatnil priateľ, lebo ja viem vyčerpať príspevok aj na detské tábory.
Ved tak napíš ako meno hosťa priateľovo a keď bude platiť tak len povie, že to potrebuje na svoje meno.
Mozes kludne uviest aj priatela, ale podpisujes sa za to, ze zijete v spolocnej domacnosti. Ale ubytovatelia vedia ako to chodi s tymito ziadostami o prispevok a z mojej skusenosti vzdy vystavili fakturu iba na mna ako na jedinu ubytovanu osobu.
V bookingu máš kontakt na hotel/súkromnú osobu ktorá napr chatu vlastní (podľa toho kam idete). Odporucam, najmä pri súkromných chatách overiť s majiteľom VOPRED, či dostanete od neho vsetko, čo potrebujete k tomu, aby ste si u zamestnávateľa poukaz potom bez problémov uplatnili. Aby vam potom napr faktúru nevystavoval na x-krát a aby ti to v práci payrollistky nevracali…
Manžel si vzdy uplatnoval aj ked sme neboli manzelia , vzdy som dala jeho meno ako objednavatela a platilo sa to z jeho uctu a hotovo
v jeho praci im bolo jedno kto ide snim a v akom sme vztahu dolezite aby isiel on a bolo vsetko na neho pisane
no závisí od toho či spolu bývate alebo nie. Ak nebývate, tak mu zamestnávateľ nemusí uznať rekreáciu.
@sasa1310 to ja chápem. Preto potrebujem, aby na faktúre bol len on a žiadne ubytované osoby. Či sa zamestnávateľovi dokladuje aj niečo z bookingu na čom by zamestnávateľ zistil aj iné osoby?
Áno, daj napísať ubytovanie len na seba
Veď cez booking si to len zajednavas, faktúru vystavuje ubytovatel a ten ti to vystaví ako potrebuješ.