Príspevok na rekreáciu, ak nejde rodina

17. jún 2024

Uplatňoval si niekto príspevok na rekreáciu ak nie sme spolu žijúca rodina. Chcem ísť ja s mojimi deťmi a môj priateľ. Chcem to rezervovať cez booking. Myslíte, že ak to kúpim cez booking, tak sa dá dohodnúť s majiteľom, aby vystavil faktúru tak, aby si niekto z nás mohol požiadať o príspevok? Či cez booking sa to nedá? Najlepšie ak by si uplatnil priateľ, lebo ja viem vyčerpať príspevok aj na detské tábory.

letfenixa
17. jún 2024

Veď cez booking si to len zajednavas, faktúru vystavuje ubytovatel a ten ti to vystaví ako potrebuješ.

janai1
17. jún 2024

Ved tak napíš ako meno hosťa priateľovo a keď bude platiť tak len povie, že to potrebuje na svoje meno.

vanilkovazmrzka
17. jún 2024

Mozes kludne uviest aj priatela, ale podpisujes sa za to, ze zijete v spolocnej domacnosti. Ale ubytovatelia vedia ako to chodi s tymito ziadostami o prispevok a z mojej skusenosti vzdy vystavili fakturu iba na mna ako na jedinu ubytovanu osobu.

mirkam3
17. jún 2024

V bookingu máš kontakt na hotel/súkromnú osobu ktorá napr chatu vlastní (podľa toho kam idete). Odporucam, najmä pri súkromných chatách overiť s majiteľom VOPRED, či dostanete od neho vsetko, čo potrebujete k tomu, aby ste si u zamestnávateľa poukaz potom bez problémov uplatnili. Aby vam potom napr faktúru nevystavoval na x-krát a aby ti to v práci payrollistky nevracali…

minesasubu
17. jún 2024

Manžel si vzdy uplatnoval aj ked sme neboli manzelia , vzdy som dala jeho meno ako objednavatela a platilo sa to z jeho uctu a hotovo

v jeho praci im bolo jedno kto ide snim a v akom sme vztahu dolezite aby isiel on a bolo vsetko na neho pisane

sasa1310
17. jún 2024

no závisí od toho či spolu bývate alebo nie. Ak nebývate, tak mu zamestnávateľ nemusí uznať rekreáciu.

autor
17. jún 2024

@sasa1310 to ja chápem. Preto potrebujem, aby na faktúre bol len on a žiadne ubytované osoby. Či sa zamestnávateľovi dokladuje aj niečo z bookingu na čom by zamestnávateľ zistil aj iné osoby?

nikitka444
17. jún 2024

Áno, daj napísať ubytovanie len na seba