Dobrý deň,chcela by som sa opýtať hlavne tých ktorých sa to týka či vám už prišiel príspevok na hypotéku.Minuly mesiac som si podávala žiadosť na úrade sociálnych veci a rodiny.Doteraz neprišla ani odpoveď.Ďakujem
@monnci2226 aj ja som sa na začiatku pýtala tiež mi nevedela presne povedať lebo pre nich to bola novinka takisto.Tak nám neostáva nič iné len čakať 🙂
@michaela002 ako ste na tom? prislo vam vo februari nieco? my nic stale
@monnci2226 stále nič.Uz si myslím že nám to neschválili.Ani peniaze ani rozhodnutie neprišlo,rozmýšľam že budúci týždeň sa pôjdem informovať.a vy ako?
@michaela002 presne tak isto, ani ziadne peniaze ani rozhodnutie o schvaleni/neschvaleni....chapem ze toho maju vela, ale aspon nejake vyjadrenie by som cakala.
@michaela002 tak nam dnes prislo rozhodnutie - prerusenie konania, lebo vznikol nejaky nesulad medzi nasimi poskytnutymi papiermi a tym co poskytla banka, a ze znova bude pokracovat urad v konani z vlastneho podnetu ked tieto skutocnosti budu odstranene.... takze je to u nas v nedohladne, musim to pobehat zase co sa vlastne stalo, lebo fakt netusim kde moze byt problem 🙄
@monnci2226 to vážne?no tak to ma mrzí že to takto naťahujú.Nám stále nič neprišlo tak som zvedavá či aj príde 🙄 Nemala som čas sa na to osobne informovať
@michaela002 vraj som nebola jedina co som sa tam bola pytat dnes a toto oznamenie bolo posielane viacerym (nezrovnalost v cisle hypotekarnej zmluvy - co su tie kilometrove cisla tak tam ze sa robia chyby).... po 30 dnoch nam vraj bud pridu peniaze alebo rozhodnutie o zamietnuti.... no je v tom proste bordel este, ale.mysim ze v najblizsich dnoch dostanete aj vy bud peniazky alebo nejake rozhodnutie
@michaela002 my sme tiez v januari podavali ziadost a tiez nic..... ani odpoved ci schvalene, zamietnute a ani peniaze zatial neprisli. ale pytali sme sa pani na urade ze aky bude postup ci nam peniaze rovno pridu alebo nejake oznamenie a sama nam vtedy este nevedela povedat..... tak neviem, zatial cakame