Prisli niekomu z domacnosti uz nejake rozpisy preddavkov na plyn a elektrinu podla tych nových taríf 😫? Ci nam ani nebudu chodit a rovno budu nedoplatky posielat?
Pochybujem aj keď idú hore vždy v januári nový rozpis nechodí...prídu rovno nedoplatky na navysiť si môžeš sama mesačne platby
Na kurenie, vodu a TUV sme dostali. Plyn a elektrina nie, ale tie sa tak priepastne nezvysuju, aby si pri rovnakej spotrebe mala zavazne nedoplatky ak sa zvysia zalohy o mesiac neskor. Ak platis cez SIPO mozu si rovno sami zvysit preddavok a papiere pridu neskor
@viestta bývam v dome a nenavysili za január..myslím že sami ani nenavysia v apríli robia odpis až potom zvýšia podľa nedoplatku...ja nedvíham sama neviem ani o koľko stiahla som kúrenie o 2 stupne tak uvidím či to bude niečo platne
Cez SIPO vidím byt,
vyššie sú platby o 24 eur,plyn a elektrinu zatiaľ netuším, tie ešte nevidím.
Ja som v decembri volala do SPP a ZSE a povedali mi, ze nebudu kvoli zdrazovaniu navysovat preddavky. Ak chcem, tak mozem tak sama urobit po zverejneni novych cien.
ano,prisiel nedoplatok za elektrinu 18 Eur, v pohode. preddavky sme mali akuratne na nasu plochu a pocet clenov domacnosti.
preddavky si vieš nastaviť, stačí sa im ozvať. My sme si bežne aj po minulé roky dávali trochu vyššie, lebo som chcela radšej preplatok ako nedoplatok