Dobry den,
Dnes mi prislo na ucet 140eur, len tak. Asi sa niekto pomylil, co mam urobit ?
@jt261 ved snad vidis odosielatela 🤷
v detaile platby je uvedene co?
Tak opytat sa v banke na odosielatela, oni to tam maju... mozno je to nejaky preplatok, ale mozno chybna platba...ked to vobec nebudes vediet priradit, posli to nazad.
Už vidim ako to posle naspat 🤣
Jaj, to by aj mňa potešilo... Mne vždy len nedoplatky sťahujú 🤣
@alchemilkazltozelena no ja mám takto blokovaných 400€ na účte už dobrých 5 rokov - nedali sa mi poslať späť na účet, mne ich niekto na účet vložil v hotovosti, pomýlil sa. Ja som bola kvôli tomu v banke - nakoľko tam sa registruje OP toho kto peniaze vkladal vyzvali ho nech sa prihlási banke. Mne jeho údaje neposkytli, ani na druhú výzvu nereagoval tak sú tam stále bloknuté. Ja ich môžem teoreticky odblokovať a použiť. Ale ak sa prihlási....bude ich chcieť späť a ja to nevrátim - je to potom neoprávnené obohatenie a keďže ide o sumu nad 266€ už by ma riešila polícia. Do tejto sumy ak nevrátim neoprávnene získané prostriedky ide len o priestupok, nahlásiť to môžem ale poškodený si musí nárok vymôcť sám na súde v o-p konaní.
@reni666 keby chcela zrušiť účet tak jej tie peniaze pošlú na adresu alebo na iný účet aj tak ich musí vytiahnuť ale keď vkladám peniaze na účet je tam vždy meno a priezvisko kto ich vložil pri platbe nemôže tam byť že neznámy 🤦
@alenah31 že nikomu nechýba 400 eur sa čudujem 🤔
posli ich mne
@jt261 veď vidíš v internet bankingu kto ti ich poslal
poslať ich naspäť?