Prišla vám už PN poštou?

terkaaa248
17. okt 2023

Ahojte,

ti co si nechavate zaslat PN postou, prisla vam uz? Dakujem

siska53
17. okt 2023

@terkaaa248 mne tera, kedze elektornicka pn, nedali na vyber a ocakavala som sek, lebo ucet nie je na mna SP s tym mala problem, tak som to vzdala a vzdy ziadala sek. A tentokrat sa stal zazrak, pn, kedze som po dlllhom case bola viac ako 10dni chora, mi prisla na ucet. Ja v soku.. zrazu uz nevadilo, ze ucet nie je na mna, ako roky predtym.. Odkial ho mali, neviem.. asi od zamestnavatela? Fakt netusim..lebo ved...z infa spred dakym.5-6 rokov vychadzat je blbost, ved mohla som ucet menit...

Cize strucne: nie, neprisiel sek, prislo to na ucet.

martinkatinka
17. okt 2023

Modre seky sa roznasaju od 18., cize od zajtra. Nemusis ho dostat prvy den, roznasaju sa az 3 dni

suzitok
17. okt 2023

mne napriklad PN prisla na cervenom postovom poukaze 28-eho v mesiaci

terkaaa248
autor
17. okt 2023

@suzitok mne prisla tiez na cervenom okolo 17-18 minuly mesiac.

terkaaa248
autor
17. okt 2023

@martinkatinka aky je rozdiel medzi modrym a cervenym?

suzitok
17. okt 2023

@terkaaa248 majú dva vyplatne terminy, neviem podla coho komu posielaju

terkaaa248
autor
17. okt 2023

@suzitok podla abecedy priezviska by to malo ist ak sa nemylim

suzitok
17. okt 2023

@terkaaa248 no vidis, ja som na zaciatku a PN mi chodila vzdy na konci mesiaca

martinkatinka
17. okt 2023

@terkaaa248 modry su v riadnom termine, chodia tak vsetky davky. Cerveny je zrejme ako mimoriadny vyplacany. Zajdi na SPBa spytaj sa

anett90
17. okt 2023

@martinkatinka modré už nie sú, všetky dávky sú vyplácané na červenom a nechodí to podľa abecedy, ale podľa toho, kedy bola pn doručená na soc poisťovňu

martinkatinka
17. okt 2023

@anett90 ozaj? A to odkedy? Dik za info, nevedela som ... Ale stale maju rovnaké vyplatne terminy....

suzitok
17. okt 2023

@martinkatinka ja som bola PN januar až marec a už vtedy chodilo na červenom

martinkatinka
17. okt 2023

@suzitok tak vidis, ani som nevedela, pn ani nic podobne som fakt pradlho nemala.....

suzitok
17. okt 2023

@martinkatinka ja naposledy pred 9 rokmi a vtedy este chodil ten klasicky modry

maranco
17. okt 2023

@siska53 zamestnávateľ vie dopísať číslo účtu do ePN

siska53
17. okt 2023

@maranco to je sice fajn, ale ked bola klasicka pn a pisavala som si ja cislo uctu, tak mi vzdy poslali sek. A ked som im volala , ze preco, tak ze preto, lebo uz ten ucet niekto vyuziva a ja s tym " niekym" nemam zhodne priezvisko. A ze mi to teda na ucet poslat nemozu. A zrazu mozu... To ma udivilo.
.

anett90
17. okt 2023

@martinkatinka nepamätám presne kedy sa to menilo ale už to bude asi aj rok a áno, výplatne termíny majú v polke a na konci mesiaca