Ahojte prisla Vam uz marodka?
neviem kedy maju vyplatny ternin
banka slsp
mne dnes
@mariapuskasova tak mozno aj mne konecne pandemicka dojde. Kedze som bola v karantene pre kontakt ale som bola negativna, tak mi ju ma preplatit socialka, ale zatial nic. Bola som 16.10-26.10. Ale ked som volala o ukoncenie obvodnej, zistila som ze to poplietla a namiesto 16.10 -26.10 nahlasila 19.10.-29.10. Ale ze sa nemam bat, ze to opravi. Som zvedava.
Mne chodí tak 26.-27. Som na rizikovom.
@ona303 ja tiez ale posledne 2 mesiace prisla okolo 13 teho... mozno meskaju :(
Ani mne este neprisla pnka za november.
Inokedy uz davno bola
No oni majú viac tých termínov na vyplatenie, ja som žiaľ až v tom poslednom, čo posielajú 25. v mesiaci.
Bože to nech si nerobia srandu že to dnes nenabehne :(
Vzdy mi chodila do 15teho. A este stale nic
Mne už prišla :D
No aj mne výnimočne dnes prišla 😳😀
Mne prišla 11.12. za pandemicku PN od 1.11.do 10.11.2020.
Poslali ste si na sociálnu poisťovňu aj žiadosť o vyplatenie pandemickej nemoci?
mne prišla pandemická PN za obdobie od 1.11. do 12.11.2020 v piatok a celkom parádna sumička 🙂
@natalienka12 to, kolko ti pride zavisi od zarobku.
idem volat do socialky... tiez mam nejake polozky ktore treba zaplatit do riti s nimi :/
@danielinaa no môj muž bol o týždeň skôr. Taktiež ako ty. Ja som tam volala a že majú toho veľa že im Bratislava pomáha . Mňa ide rozdrapit z toho že keď mešká človek hneď penále a neviem čo výrubu ale oni to pošlú ako chcú a ty môžeš hovno. Len šúchať nohami a buď rád že ti dajú nejakú almužnu
dovolala som sa
u mna bol iny problem prechodka bola neskor poslana a aj zmena lekara ze vraj zajtra je uzavierka (kosicky kraj)
@majamat veď ja viem, že to závisí od zárobku...😂 mne prišla suma, ktorú bežne mnohí nezarobia ani za mesiac, ale tak zase ja platím nehorázne vysoké odvody.
@mariapuskasova vsak? Ja ako peniaze mam. Ale cely zivot poctivo pracujem, dane odvadzam, zdravotne, v zivote som nemarodila a nemozes sa dockat toho, co ti patri.
Sú dva vyplatene termíny prvý je okolo 12-15 druhý 24-26 tým co nedošlo asi sú v druhom termíne ide to asi podľa abecedy alebo tak
Ahojte. Žiadost o vyplatenie pandemickej PN zasielam elektronicky až po jej ukončení?
@mare1 ano, teda predpokladam ze neprechadzas cez dva mesiace.
Prišla dnes niekomu pandemicka pnka? Môj bol pn od 16.11. do 30.11.
@sandra151 no super to akože kedy chcú posielať 😥
Môjmu mužovi dnes prišla z októbra 😱