Dobry den, prisla vam uz podpora v nezamestnanosti?
Práve som sa išla opýtať to isté.... Nie, prišli mi len rodinné prídavky z Úradu práce, spolieham sa na pondelok, síce potešilo by aj dnes...
@dmmydlova Lebo tych 60 eur na dieta mi uz prislo a podpora v nezamestnanosti nie. Vzdy chodia v jeden den, aj ked jedna davna je z uradu prace a druha zo socialnej poistovne.
Chodí vám to každý mesiac rovnako? Ja ju idem mat prvý Krát tak neviem kedy sa vypláca 🤷♀️
Ved to chodi 15teho, dnes je 11.
@iv007 Chodi vzdy v jeden den ako davka z uradu prace 60 eur. A 60 eur prislo dnes
Ale ako ste k tomu došli?
Nie je to pravda, su to 2 odlisne institucie s odlisnymi terminmi a zamestnancami. Davky SP chodia 15 a 27 v mesiaci.
@iv007 Ach baby, citajte. Pisem ze su to 2 institucie. Podporu som dostala uz 5 krat. A vzdy prisli v jeden den, aj 60 eur a aj podpora.
@iv007 Minuly mesiac obe davky aj 60 eur a aj podpora prisli 12.9
To ze ti prisli vtedy v 1 den bola nahoda, asi to padalo na vikend tak bola posunuta splatnost. Pride ti 15.teho, ak nestihli spracovat tak az 27. Neviem co ine chces pocut, su v lehote.
@iv007 Bojim sa, ze sa nieco stalo a neposlu mi. Nejde mi o to, ze to potrebujem hned teraz. Ale verim, ze mi poslu poslednu davku podpory.
Mne to nechodi v rovnaky den
60 eur prosim pekne posiela Urad prace a rodiny
podpora je Socialna poistovna.
vsimla si si odosielatela?
anonym, urcite ti neposlu poslednu davku ( lebo urcite maju dovod ti neposlat)
....davka ked tak pride najskor 14.10.
@11bodka11 dvaja rozni odosielatelovia.
@bublinka1426 A ty si citala aj co som pisala, ci len potrebujes pisat aj ked nemas co? Pisala som jasne, ze jednu davku posiela urad prace a druhu socialna poistovna. 5 krat mi prisli obe v jeden den. Minuly mesiac obe davky 12.9.
na co sa potom pytas.
necitala som vsetko. a mimochodom, to nie je povinnost mat obe davky v jeden den, asi to bola len nahoda ze doteraz ti uz 5 x tak doslo 🙂)))
preco sa bojis ze ti nepride podpora?
mas nejake vycitky?
@bublinka1426 Nie je to povinnost poslat v jeden den, ale ked 5 krat pride v jeden den a siesty posledny krat mi pride len z uradu prace 60 eur, tak som sa zlakla. Clovek sa vzdy boji, ci neurobi nejaku chybu, ze podpora nepride.
aku chybu by si mala urobit. pokial chodis na pohovory a chodis na stretnutie s referentkou, nemas kde urobit chybu.
Ja mám detto ten istý prípad RP už mám nezamestnanecké doteraz nie. Hádam dnes.
@hml_lenka Mne podpora prisla vcera rano.
Nie 🤷♀️