Ahojte, vyplatili už niekomu preplatok z daňového ? Otázka sa týka hlavne tých čo si podávali individuálne sami za seba nie cez zamestnávateľa .. mala som podané do 31.3 .. neviem šak tomu dopátrať či to teda posunuli aj pre tých čo stihli podať alebo nie 🙈
@veronikaszabova ďakujem 🙏😇
Ak ste podávali DP elektronicky /ako SZČO/, v prijatej pošte od FS by ste mali mať poďakovanie za podanie DP a poznámku, v akom štádiu to je /vybavené či nevybavené/. Ak to je vybavené, v najbližších dňoch môžete čakať peniaze.
Neprisli mi este ale zevraj uz poslali
@veronikaszabova Aj to len mozno. Čakajú na novelu, ktorá do zajtra isto nebude.
a kto podal neskor ??? teda po termine, kedze to bolo predlžene ??
@lauritkatesty tym by mali prist € po pandemii.
Aspon tak som to pochopila ja.
Viete niekto ci je dnes aspon to citanie ?
@veronikaszabova pise mi obsah zamietnuty .... a mne pabi z danoveho vcera pisala ze pebiaze odisli a nic ...neverim tomu ked neni schvalena ta novela
@veronikaszabova rychlo pisem pardon za preklepy
@veronikaszabova no .... nechce sa mi tomu cerit uz by som mala davno peniaze na ucte ked vcera to uz posielala a nie je este schvalena novela .... tak neviem co nato povedat
@miskakuc ja tiez nie 🤷♀️ len som hodila link, kde to pisu.
Ja ratam, ze pridu koncom buduceho tyzdna
@veronikaszabova chcela by som vediet kedy maju to citanie ... a kedy to daju na podpis prezidentke ...
@miskakuc neviem 🤷♀️
@veronikaszabova ach musia vsetko menit stale
@veronikaszabova vcera schvalili ? 🤗 super tesim sa uz len cakat
Ja som si podávala daňové koncom februára a ešte stále nič. No však majú na to celé nejakú tú zákonnú lehotu, takže neostáva nič iného ako čakať
@ola101 je jedno kedy si posielala. Len vcera schvalili, ze mozu posielat €.
@veronikaszabova tak tak napisem tu ked pridu ...
@miskakuc napodobne 🙂
@miska0948 ak si podala danove na cas, preplatky ti pridu max 10.5
Prve platby z DU budu odchadzat zajtra, a potom kazdy den.