Dievčence, prosím Vás, tie čo dnes čakáte akýkoľvek príjem na účet ČSOB, dostali ste už? 🤔 U nás boli dnes výplaty, všetky ostatné banky už majú, len ja s ČSOB nie a zvyčajne chodí do 11.00, tak sa radšej opýtam aj iných predtým, ako začnem panikáriť, že sa stala chyba niekde u nás v práci 🙈 Ďakujem Vám za odpoveď
nebolo by rozumnejšie nežiť od výplaty do výplaty, aby si potom nemusela v piatok "panikáriť"? 🙊 aj keby sa stala chyba v práci, tak výplatu predsa dopošlú budúci týždeň... áno, zase koment odveci, bože hrozné 🙄
@zuzanka.zuzu Nebolo by lepšie starať sa o svoj život? :D
@zuzanka.zuzu samozrejme,ze keď vsetci jej kolegovia dnes vyplatu mali,tak jej to príde cudne, nemyslím,že panikári doslova a nebude mať co cez vikend jesť
Kamoške RP, tiež sa mi už raz stalo,že všetci výplatu mali a ja nie. Mam TB
mne prisla dnes platba, mam CSOB
@dennissa16 ty asi nie si na koňovi dlho, že? 😂 ja si práveže presne toto myslím... aj keď pribudnú ďalšie komenty ako to nie je pravda
@vladka306 ešte nič?
Ano uz mam aj vyplatu aj rodicak na ucte. Dnes prislo
Mne neprišiel RD tiež mam csob
Nič. 🙈
manzel ma csob a dnes mu prisla uz vyplata, s danovym bonusom 🙂
zeny len to ci niekomu pride do csob nieco na ucet zalezi v prvom rade na tom kedy peniaze odisli od prikazcu... Ja ked posielam vyplaty kolegom vsetci mam hned, csobka dalsi den. Napr my mame vyplatny den 15teho, vyplaty pojdu 15teho.
@simca06022011 Ale toto ja viem. Ti, co maju okamzite platby mali vcera, ti co nemaju mali dnes. Len teda ja z tej CSOB nic.🤷🏻♀️
Zdravím, kolegyni prišlo do čsob, ale mne tiež stále nie, skúšala som volať na infolinku a hneď prvá hláška bola, že majú problém s priraďovaním platieb a že na tom pracujú. Takže asi majú nejaký menší problém.
@zuzanka.zuzu som tu dosť dlho. No tieto posmesky tu ohľadom “kto je aký bohatý,resp chudobný” neznášam
@dennissa16 v tom prípade si maximálne nepochopila komentár, za to ja už nemôžem 🤷
Ahoj, ja robim mzdy a tiez som to dnes riesila. Konkretne ja mam tiez CSOBecku a vcera som odoslala vsetkym zamestnancom vyplaty a dnes ich maju na ucte a ja nie. Cize bude u nich nejaky problem. Predpokladam, ze aj ostatni co maju CSOB u nas vo firme nemaju vyplatu. Hadam to do pondelka vyriesia lebo ratam s tym, ze este si to aj ja odskacem v praci od ostatnych zamestnamcov, ktori maju CSOB, ze ich zavadzame ked som pasky poslala a peniaze stale nemaju 😅
@zuzanka.zuzu ja ja čakám tiež výplatu, konečne budem mať na účte rovných 100... A bude sa na to dobre pozerat.
Píšeš odveci, ale už teba nič nezvyčajné.
Teraz kukám účet a peniaze nabehli.😅
Ja čakám a ostatní mali a ja furt nič.