Ahojte už niekomu došiel dańový preplatok za rok 2018.
Tento rok Danový urad ma posielat preplatky od 2.4 do 10.5.2019
Ďakujem
Nám kazdy rok koncom apríla. Tak možno
Tak do 10.5. dojde, treba vyckat, je aj rozdiel ci sa da vyplatit sekom alebo na ucet, tam dojdu skor sa mi vidi po minulorocnych skusenostiach
@123mirecko DU ma 40 dni od posledného mozneho termínu podania DP a ziadne od 2.4. Ak je všetko v poriadku.
Ja som uz dostala minuly mesiac mala som na výplatnej páske
@fridi96 ale ved kazdy zamestnanec, ktory si da urobit rocne zuctovanie dane u svojho zamestnavatela, tak preplatok dostane pri vyplate..ide o tych, ktori si podavali danove, ti dostanu postupne do 10.5. ale samozrejme nie hned, ved termin na podanie bol do 1.4. a du ma 40 dni na to, aby preplatky vratili..predsa logicky nebudem hned 5.4. dupkat kde je preplatok?
@evittam poviem ti tak takto áno je zla...veľmi sa čudujem že ľudia ( hovorím aj o mladých aj starších je to jedno aká kategória ) nevie čo je trvalý pobyt... Keď mu poviem že na tomto tlačive tu vypisetesvoje údaje...mnoho ľudí sa ma spýtal moje rodné číslo ? ( Niekedy mám chuť povedať nie moje, ale samozrejme držím pusu, lebo .... ) Ľudia nevedia čo je doporučená zásielka do vlastnych rúk.... A že keď nemá splnomocnenie od osoby nie je.kze podpísať to priznanie...základné veci ľudia nevedia...
Ahoj... Už sa vypláca..... Mne sms pupka 10.4. O 10:00...
@evinku ahoj a dala si si robiť sama daňové? Bože môj čakám naň 😔
@masenkamedvedova ahoj... Nie, robila mi ho jedna účtovníčka.... Len som si ho sama zaniesla na úrad... Neboj, už sa to rozbieha... Čoskoro aj tebe príde...
@evinku áno myslím ze ci k výplate ti prišlo alebo samostatne na základe daňového priznania. Ďakujem dúfam sa dočkám
@masenkamedvedova z davoveho úradu mi prišla platba... Pekný deň
@masenkamedvedova dockas, ale ked jednenu nabehne 10.4 to neznamena, ze nabehne kazdemu. Este maju dost casu, aj v maji ti moze dojst
@beky1813 práve 😴
Ahojte sorry viem ze sa pytam stale ale dostal niekto danovy preplatok na učet zo Šale dakujem
ktovie ako to vyplácajú či podla poradia či podla abecedy?
Toti je nova verzia diskusii a otazok na temu "prisiel uz niekomu rodicak/podpora/ocrka?" :D Jana z Bratiskavy s VUBckou uz ma, ale Zuza z Komarna so SLSP nema... a priezvisko ma na Z a druha na Y 😅😅😅😅
@123mirecko podľa Faradayovej konštanty
@dopolbokaodrata 🤣🤣🤣🤣🤣
Ešte nič ♥️
Ano prisiel v utorok ale danove priznanie som posielala elektronicky s prílohami 28.2.2019
V maji ti dojde, netreba byt nedockavy