Daňové priznanie mnou odnesene
Prišlo už niekomu daňovy preplatok?
Minuly aj predminuly rok 5.5 ns ucte
Podľa mňa je ešte skoro...očakávam tak začiatkom mája..majú čas tuším do 10.5
Mne dnes
@zorkahorka prosím vás kedy ste odovzdali?
To je úplne jedno kedy pani odovzdala 🙂 majú na to 40 dni od 2.4
A hlavne či ste podávala vy na daňový a cakate peniaze od finančnej správy alebo robil za vás váš zamestnávateľ a dostanete ho k výplate 🙂
@autorka robil mi to zamestnavatel asi pred mesiacom. Od neho prisiel aj preplatok
@babo_n Píše že podala osobne, čiže podala DP na DÚ.
@zorkahorka Tvoj komentár je zbytočný, lebo autorka sa pýta na preplatok dane z DÚ. Tým čo “to robil zamestnávateľ “ je vykonanie ročného zúčtovania dane a termín je najskôr marcová výplata - čiže možný preplatok už zamestnancovi už majú alebo im príde teraz v aprili (marcová výplata). Tí čo podávali DP na DÚ vo svojej réžii, tak preplatky sa poukazujú do 11.5.2024 (40 dni od skončenia podávania, čo bolo 2.4.2024) a je úplne jedno kto kedy odovzdal. Oni to neťahajú z jednej odovzdanej kopy…
@daniela1911 niesom si istá či to tam bolo alebo dopisala ,aby to bolo jasnejšie 🙃
@babo_n bolo to tam od začiatku 🙂
Oki ❤️
@zorkahorka z daňoveho úradu??
@daniela1911 no tak ja sa v tom az tak nevyznam... Pytala sa, ci uz prisiel, tak som odpovedala. Nemusis hned rypat 🤔
@zorkahorka nerýpem, doplnujem info za teba. Načo reagovať, keď sa nevyznáš.
@daniela1911 ja som needela,ze sa nevyznam 😄
Maju na to čas do 10.5.2024 tušim. Čiže prvý ho budú mať vo výplate, ostatní si budú musieť počkať. Minulý rok mi prišiel koncom apríla.