Dobrý deň. Už roky si platím pripoistenie keby zostanem na PN. Chcela by som spýtať či náhodou neviete či by mi bola čiastka vyplatená keby zostanem ma rizikovom?
Ďakujem za odpoveď
@paulinkaa2 určite dobre pozri podmienky, prípadne sa poraď ak môžeš s poradcom, manžel mal problémy pri úraze...😕
radšej pozri poistné podmienky, ale tehu je asi vylúčené z tohto. Ak ked to bude a pôjdeš na PN, tak musíš poslať do Axi potvrdenie o začiatku PN, potom dalšie potvrdenie ak prechádzaš z mesiaca do mesiaca (zakaždým) a nakoniec potvrdenie o ukončení PN. Zakaždým to musí lekár potvrdiť. Možno to už zmenili, ale môj muž to mal tiež poistené a zle nám poradili tak na to doplatil a Axa mu neuznala peniaze. Našťastie to nebolo vela ale aj tak nás to oboch vytočilo. Alebo rovno volaj na call centrum, lebo poradca niekedy ani nevie poriadne poradiť, ak nemá dlhoročné skúsenosti.
@paulinkaa2 pokial viem, tak rizikove tehotenstvo je v axe ok, nie je to vylucene... Kazdopadne, overila by som si to na infolinke
@paulinkaa2 v poistných podmienkach si treba pozrieť, či tam máš uvedené nejaké diagnózy, ktoré sú vylúčené z poistného krytia. Ak nie, tak by ti malo byť vyplatené dohodnuté krytie, z osobných skúseností viem, že PN musí trvať určitú dobu(30,60...dní), tak si treba pozrieť tie podmienky.