Ahojte,
končil niekomu teraz fix na hypotéka v Prime? Aký úrok Vám dali na nové fixné obdobie?
@marseillefan a aký ste mali úrok predtým a akú dlhú fixáciu?
@katie253 uff, neviem presne, ale marí sa mi, že okolo 1,5 percenta.
ale moju skúsenosť netreba brať ako relevantnú... klientov, ktorí v banke majú účet, ideálne aj kreditnú kartu a chodí im tam mzda, by takýmto úrokom neurazili...
My prave teraz refinancujeme , hypo aj ucet mame v slsp, hypo prenasame do primy a cez financneho poradcu sme dostali urok 0,4% na 3 roky plus pokutu v banke nam zaplatia oni.
@sonka_miro ano ale tu ide o to, aku dostanete po ukonceni fixacie.. oni sa na to spoliehaju, ze nizkou sadzbou nas dotiahnu.. my sme tiez prechadzali z inej banky do primy a som zvedava ako to pojde dalej 🙂
@simca06022011 Áno, presne tak som to myslela. Tiež asi prejdeme K nim A potom sa uvidí
@simca06022011 vzdy je lepsie mat financneho poradcu ako riesit na vlastnu päst. Vzdy sa tak daju ziskat lepsie podmienky..
@sonka_miro my to riešime cez poradcu, len som bola zvedavá ako je to po fixe A to mi ona nepovie
@katie253 to nie lebo to sa stale meni ale vzdu vedie vybavit o nieco lepsie podmienky. Drzim palce.
@sonka_miro mne poradcu netreba, lebo ja si tie podmienky vyjednam sama ;) bez problemov. Ale to aku ponuku mi poslu po fixacii neovplyvni ani on. To potom iba nabehnut tam a vydiskutovat, alebo najst lepsiu ponuku.
@sonka_miro presne taku istu sadzbu by ste dostali aj bez financneho poradcu, akurat takto on dostal za vas proviziu
@jankulka01 nejde vzdy len o urok , ked sme prvy krat riesili hypoteku tak sami sme v banke dostali uplne inu ponuku ako cez poradcu. Ale.kazdy ma inu skusenost.
@jankulka01 presne tak ;) plus idu tam kde maju navacsiu provizku :D
Mne končil úrok myslím minulé leto a dostal som 2,5 percenta, zrejme preto, že u nich nemám účet. Tak som sa na nich vykašľal..