Prima banka - recenzie

sas26
9. okt 2020

Chcela by som sa popytat ako ste spokojne/ nespokojne s touto bankou. Nas hypoporadca nam navrhuje prenies hypoteku s CSOB do Prima kvoli uroku. Viem, ze je poplatok za ucet, ale ako ste spokonne so sluzbami. V csob som uz 15 rokov, mam ucet bez poplatku, ale zas by som usetrila cca 40€ na uvere. Tak neviem, ja som strasne nerozhodny typ a nemam rada zmeny. Dik

erikaa09
9. okt 2020

Ja.mam prima banku muz csob. Ked som ja brala pozicku sa pozrela aj na muzove veci ze kolko by to vsetko u nich stalo a tak. A dala mu lepsiu ponuku ale muz siel do csob a sa opytal na refinancovanie a zeby vsetko co mal dal do jedneho - dalo sa to a plati to co mu hovorila pani v prima banke. Ale doat teraz pocuvam ze ludia prechadzaju do prima banky. Ja som zatial spokojna.

sas26
autor
9. okt 2020

@erikaa09 vdaka

matafri
2. dec 2020

@sas26 presli ste do prima banky? Mna pravidelne telefonicky otravujú aby som k nim preniesla hypoteku. Ponukaju 0,4 % urok. Nechce sa mi ist do tych vybavovaciek a ci sa to v konecnom dosledku oplati?

sas26
autor
3. dec 2020

@matafri nie. Nakoniec nam nasa banka ponukla znizenie uroku kedze sme chceli preist. A s poplatkami v prime by sa nam to uz moc neoplatilo. A presne vsetko povybavocat, zmena uctu. A vacsinou potom vraj davaju vacai urok po skoncenifixacie v prima. My zas stale klesame. Zacali sme nad 2% a teraz mame po 7 rokoch 0,85%.