Prevod peňazí zo Slovenskej sporiteľne do mBank

13. máj 2023

Baby prosim upokojte ma ze som neprisla o peniaze....vcera neviem presne kedy som si dala poslat z mojho uctu na druhy ucet vsetky peniaze cca 1700 eur. Zo slovenskej do mbank a este stale sa na ucte neobjavili. Cudne je ze mi ani neukazuje ze boli poslane na ten ucet. Ze by ich odratalo. Zacinam sa ozaj bat lebo tie peniaze potrebujem. Modlim sa aby sa tam objavili.

mirkava
13. máj 2023

Ostali na učte v slovenskej?

vanesikk23
13. máj 2023

Neboj zo slovenskej do mbank trva cca jeden pracovný deň... takže ak si včera poslala prídu v pondelok

autor
13. máj 2023

@mirkava nie na ucte je 0

t1nusa
13. máj 2023

počas víkendov štandardne nie je účtovný deň, je teda možné, že peniažky budú pripísané až v pondelok ☺️

lilope
13. máj 2023

Keby si si to skúsila najskôr vygoogliť, nemusela by si sa stresovať a došla by si na to rýchlejšie ako ti trvalo napísať tento príspevok.

autor
13. máj 2023

@t1nusa dufam lebo som normalne v strese

mirkava
13. máj 2023

Tak asi tak ako píše
@vanesikk23 prídu v pondelok

autor
13. máj 2023

Ja viem len su to moje jedine peniaze a momentalne nemam ziadne peniaze dokial neprebehne henta platba

janai1
13. máj 2023

Tak načo si robila prevod pre víkendom?

vanesikk23
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
andrea78
13. máj 2023

Mne trva aj tri dni, kym mi z uctu SLSP nabehnu na M- bank peniaze, dcere tiez tri dni trvalo minuly tyzden, na ucet M-bank si posielala z uctu Tatrabanky. Hned som jej hovorila, ze ich nebude mat na druhy den, ako myslela, neverila mi. Ked si poslala vcera, nabehnu Ti v pondelok

simsalabim
13. máj 2023

V pondelok ti nabehnu.

sasa1310
13. máj 2023

však máš víkend predsa

andreakg
13. máj 2023

V pondelok okolo 10.00 ti prídu

dilino
13. máj 2023

aj mňe sa to tak stálo s mojej banky do inej je prevod 1 deň ak je víkend tak príde až nasledujuci pracovný deň t.j v pondelok.

t1nusa
13. máj 2023

pracovala som v banke, cez víkendy nie sú pripisované prostriedky na účet (pokiaľ nejde teda o prevod vrámci banky)… do budúcna odporúčam zavolať si radšej na infolinku, nie písať na koňa, info budeš mať hneď z prvej ruky ☺️

danielahamar
14. máj 2023

Najneskôr v utorok, podľa času posielania v piatok