Prevod peňazí z mbank do SLSP

4. apr 2023

Ahojte,koľko trvá pred z babky mbank ak bol prevod spravený včera večer okolo 7 ? Do SLSP

Ďakujem

bossik
4. apr 2023

ak bol ten prevod vykonaný včera, respektíve aj hocikedy do dnes do 8:00, tak peniaze prídu ešte dnes.

kiwi3
4. apr 2023

"Trvanie prevodu je rôzne a závisí od viacerých faktorov. Prevod do inej banky, než je tá vaša, trvá v priemere jeden deň, avšak rýchlosť prevodu ovplyvňuje aj časť dňa, v rámci ktorej platbu uskutočníte, či posielate peniaze cez týždeň alebo počas víkendu a aká je aktuálna zaťaženosť bankového servera."
@bossik do 8 rano este dnes? to sa mi teda nezda, vzdy az na druhy den pridu peniaze pri prevode do inej banky

melanta
4. apr 2023

Ak bol prevod zadaný v mBank večer o 19, tak asi penniaze odišli až dnes a do SLSP prídu zajtra.

bossik
4. apr 2023

@kiwi3 to že sa ti to nezdá, neznamená, že to tak nie je. Ja hovorím tak ako to naozaj je. Včera bol pracovný deň, dnes je pracovný deň, takže nie je vôbec žiadny dôvod, aby sa platba zdržala. (okrem možnosti, že v SLSP majú nejakú údržbu, no zo strany mBank je to tak ako píšem). z mBanky ak pošleš platbu do 8:00 ráno pracovný deň tak na slovenské banky príde ešte v ten istý deň, a ak niekto veľmi chce, tak za poplatok 0,2€ ak pošleš peniaze do 14:00 tak do druhej banky na slovensku príde platba ešte v ten daný deň. A vlastne ešte pre autorku otázky, peniaze z najväčšou pravdepodobnosťou už aj prišli.

@melanta prosím, nepíš niečo čo nemáš preverené, mBanka nie je ako niektoré iné banky, kde sa na ne vzťahuje to čo popisuješ, vyššie som napísal ako to funguje v mBank.

melanta
4. apr 2023

@bossik ak by to tak bolo, tak by autorka o tomto čase peniaze už mala a nemusela sa pýtať na koňovi.

autor
4. apr 2023

Nie,peniaze ešte neprišli 🙂

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bossik
4. apr 2023

pre autorku: Ak peniaze neprišli tak ak je v SLSP štandardné, že platby chodia aj takto neskôr tak ok, ešte len prídu, no obávam sa, že pravdivá bude druhá možnosť a to je, že platbu ti ani nikto neposlal. Teda predpokladám, že máš SLSP a čakáš od niekoho kto má mBank. Ak je to tak, tak ti jednoducho klamal a peniaze neposlal. Kludne sa môže vyjadriť hocikto kto má mBank ako platby chodia, no chodia presne tak ako som vyššie popísal a to majú aj oficiálne na stránke. Ale zase viem, že iné banky to majú všelijako inak, preto to nie je všeobecné pravidlo. No jednoducho ak peniaze dnes neprídu tak ten niekto ich ani včera ani dnes do 8:00 neposlal.

autor
4. apr 2023

Práveže zo SLSP mi chodia vždy do max pol 12, nikdy nie poobede

sasa1310
4. apr 2023

ak dnes peniaze neprišli, tak neboli poslané. mám obe banky a bežne si prevádzam. Max. do druhého dňa peniaze prídu