Prevod peňazí z inej banky

kvaksina
28. nov 2020

Ahojte, chcela by som sa opýtať ak čakáte platbu z inej banky stalo sa vám že ste na ňu čakali aj dva dni? Na infolinke vraveli že na ďalší deň prídu ale nedošli. V podmienkach majú do 48 hodín ale keďže je víkend snáď v pondelok. Platba bola posielana vo štvrtok na obed. Stalo sa vám že ste museli čakať dlhšie ako deň? Ide to z ČSOB do SLSP. Ďakujem krásne za odpoveď 🙂

puskaruka
28. nov 2020

Z ČSOB ide dva dni, tak v pondelok prídu. Vlastná skúsenosť.

vivincek
28. nov 2020

podla mna by to v piatok malo nabehnut,ak sa to posielalo vo stvrtok na obed. cez vikend platby ist nemusia,ak to nepride v pondelok,potom by som to uz asi riesila....

aknaj
28. nov 2020

ak to bolo posielané vo štvrtok, so štvrtkovou splatnosťou, tak to malo prísť v piatok, vždy to tak príde
ale ak tam dali iný dátum splatnosti, tak to príde až na druhý pracovný deň po tej splatnosti, cez sobotu, nedeľu a sviatky sa v ČSOB platby nespracúvajú
prípadne ešte mohla nastať situácia, že nemali dostatok prostriedkov na účte a platba čaká, či bude účet zadotovaný
mám účet v ČSOB, takto mi to doteraz fungovalo zakaždým
banka si nemôže zadržovať bezdôvodne peniaze

danielahamar
28. nov 2020

Rozhodujúci je aj čas posielania

kvaksina
autor
28. nov 2020
11renata
24. mar 2024

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na prevode peňazí z banky v USA na môj učet v SR v eurách. Chcela by som sa opýťať ako dlho trvá prevod, aké sú poplatky, či je lepšie otvoriť si účet v dolároch, a aký je limit na bezhotovostný prevod aby prevod sa nejavil ako podozrivy, učet ma vo FIO banke? Jedna o sumu do 100 000 dolarov/ euro. Za skorú odpoveď ďakujem