Ahojte, chcela by som sa opýtať ak čakáte platbu z inej banky stalo sa vám že ste na ňu čakali aj dva dni? Na infolinke vraveli že na ďalší deň prídu ale nedošli. V podmienkach majú do 48 hodín ale keďže je víkend snáď v pondelok. Platba bola posielana vo štvrtok na obed. Stalo sa vám že ste museli čakať dlhšie ako deň? Ide to z ČSOB do SLSP. Ďakujem krásne za odpoveď 🙂
podla mna by to v piatok malo nabehnut,ak sa to posielalo vo stvrtok na obed. cez vikend platby ist nemusia,ak to nepride v pondelok,potom by som to uz asi riesila....
ak to bolo posielané vo štvrtok, so štvrtkovou splatnosťou, tak to malo prísť v piatok, vždy to tak príde
ale ak tam dali iný dátum splatnosti, tak to príde až na druhý pracovný deň po tej splatnosti, cez sobotu, nedeľu a sviatky sa v ČSOB platby nespracúvajú
prípadne ešte mohla nastať situácia, že nemali dostatok prostriedkov na účte a platba čaká, či bude účet zadotovaný
mám účet v ČSOB, takto mi to doteraz fungovalo zakaždým
banka si nemôže zadržovať bezdôvodne peniaze
Rozhodujúci je aj čas posielania
@danielahamar
@aknaj
@vivincek
@puskaruka ďakujem 🙂
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať na prevode peňazí z banky v USA na môj učet v SR v eurách. Chcela by som sa opýťať ako dlho trvá prevod, aké sú poplatky, či je lepšie otvoriť si účet v dolároch, a aký je limit na bezhotovostný prevod aby prevod sa nejavil ako podozrivy, učet ma vo FIO banke? Jedna o sumu do 100 000 dolarov/ euro. Za skorú odpoveď ďakujem
Z ČSOB ide dva dni, tak v pondelok prídu. Vlastná skúsenosť.