Prevod peňazí cez sviatky

kejty13
18. apr 2022

Ahojte. Na zelený štvrtok som prevadzala z nášho účtu, ktorý máme v uni credit bank, sestre nie malu čiastku peňazí, (sestra ma účet vo VÚB), a stále jej na účet neprišli, pričom nám peniaze z účtu stiahlo.moze to byť tým, že boli veľkonočné sviatky? Nemáte podobnú skúsenosť? Číslo účtu som kontrolovala, je správne.

bities
18. apr 2022

@kejty13 ano je to normalne… len medzibankove platby su “okamzite” a platby medzi TB, VUB a Slov. spor. navzajom…

andrejka1974
18. apr 2022

@kejty13 bude to kôli sviatkom však v piatok bol sviatok a nie vždy to prejde hneď a z jednej banky do druhej to môže trvať dlhšie hoci by nemalo uvidíš zajtra

bities
18. apr 2022

@kejty13 vam odisli lebo ste pravdepodobne mali datum zauctovania stvrtkovy, v piatok a dnes boli sviatky, ak vo stvrtok odisli zajtra ich ma na ucte

sasa1310
18. apr 2022

@kejty13 prepáč, ale logicky. Veď ešte nebol pracovný deň. Ani zajtra ešte nemusia prísť. Pre toto ja napr. nikdy neposielam peniaze piatky poobede ani cez víkend. Stačí v nedeľu večer

kitycat
18. apr 2022

Penize ti "odisli" lebo sinich ten stvrtok n to odoslanie potvrdila. Terz zalezi kedy sa pripisu z virtualna do banky a uctu tvojej sestry.

Pracujem ciastocne s financiami a ludia overuju, ci uz ich peniaze za uhradu prisli a niekedy je to vazne umenie vysvetlit, ze to, ze oni vcera, ci rano peniaze zaslali, teda im "odisli", ale u nas este nie su..

petamich
18. apr 2022

medzibankove platby su pripisovane nasledujuci pracovny den, kedze nasledujuci pracovny den po stvrtku je zajtra - tak nemohli prist skor 🙂 kedze UniCredit nie je v systeme instantnych platieb (VUB, TB, SLSP) - iba tie maju teraz okamzite pripisanie platieb medzi sebou

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tatianna56
19. apr 2022

uplne v pohode, tiez ked som prevadzala peniaze pocas sviatkov, tak mi zobrazilo len cast penazi ktore odisli a zvysok mi v apke ani nezobrazilo, pritom z uctu sa uz odratali, ale teraz ked som pozerala tak uz je to v poriadku.