Prevod peňazí

dadicaka
1. mar 2023

Poprosím o radu kto má skúsenosti z prevodmi v pondelok 27.2.vraj boli posielané peniaze z Rakúskej rajfajzen na slovenskú tatra banku koľko trvá prevod lebo do teraz som ich nedostala ďakujem za radu

sissy27
1. mar 2023

@dadicaka SEPA platba do 24hod (v pracovnych dnoch)

patka06
1. mar 2023

prevod max. 24 hodín
Ak peniaze ešte nemáš - neboli poslané v pondelok

mircalla
1. mar 2023

@dadicaka Den ak je to sepa platba okamzite. Mne prisli prachy z Finska hned. Pokial si oba ucty v eur a nie v inej mene max 24 hod

danulicek
1. mar 2023

Tatrabanka je súčasťou reifeisen skupiny, tak podľa mna by mali byt peniaze hneď, aj keď ide o prevod z rakúska, či?

petamich
1. mar 2023

@danulicek nie urcite nie, nemaju prepojene systemy, stale je to zahranicny prevod aj ked SEPA, takze do 24 hod.

mircalla
1. mar 2023

@danulicek Tiez sa mi zda, ze nie dokonca ani v SR, kazdopadne bez ohladu na to, uz mali byt davno na ucte

dadicaka
autor
1. mar 2023

@patka06 že vraj boli poslane až večer okolo 18 takže možno preto a volala som akurát do tatra banky a tam mi tvrdí že 2-3dni

danulicek
1. mar 2023

@petamich
@mircalla Dakujem 👍🏻 nevedela som, preto som sa radsej spýtala, lebo som bola v tom, že by to malo byt rychlo.

mircalla
1. mar 2023

@dadicaka Aj ked boli poslane vecer - debet 28.2. kredit 1.3. niet co riesit
Este sa mi nestalo, ze eur platba trvala 3 dni, 2 dni jedine ze to bolo po cut off time
Ved nech poslu dokaz, ze to bolo uhradene

patka06
1. mar 2023

@dadicaka žiadne 2-3 dni v pracovných dňoch maximálne 24 hodín
Aj keď boli poslané v pondelok večer, dnes si ich mala mať na 100% na účte

sense
1. mar 2023

Cez Sepa ešte v ten deň. Pondelok ráno som posiela z CH mame do sporiteľne a mala to behom pár hodin