Ahojte, neviete prosím, keď mi pán posielal peniaze včera to znamená v piatok okolo 23:00 , to mi prídu až v pondelok že? Má aj inú banku ako ja. Myslela som že teraz keď sú už tie zrýchlené platby tak by to malo prísť okamžite, či to len keď má človek rovnakú banku? Ďakujem
Z akej banky do akej?
Okamžité prevodyf ungujú medzi SLSP, VUB a Tatrabankou, tam sa dá poslať peniaze, tak, že ich máš na účte hneď.
Medzi inými bankami do 24 hodín v pracovné dni.
Okamžitá platba prejde aj z inej banky hned, klasická platba až o dva tri pracovne dni (skusenosti medzi VÚB-slsp pri iných to je mozno inak)
Mozno aj v utorok ak mu hodilo datum zuctovania az v pondelok a teda nejedna sa o zrychlenu platbu
Klasická platba medzi VUB a SLSP, doobeda do 10tej poslané peniaze sú ná účte v SLSP v ten istý deň /samozrejme cez pracovný deň/ - vlastné skúsenosti
Určite at v Po. Ut.
Za mňa v utorok
@autorka stačí otvoriť google a miesto modrykonik.sk vyhľadať, ktoré banky podporujú okamžité platby. 😀 Je to vub, slsp, tatrabanka a raiffeisen. Vo vub musí aj zakliknúť, že chce zadať okamžitú platbu, v iných to ide automaticky. Okamžitou platbou ti peniaze prídu hneď aj cez víkend (takže on to okamžitou platbou určite neposlal) a v tvojom prípade ti prídu až v utorok, ak budú v pondelok odoslané, keďže teraz ešte pravdepodobne len čakajú na odoslanie.
niektore banky maju teraz prevody medzi sebou ihned a to ci je noc alebo vikend, no nepamatam si presne, ktore to boli, takze ak neprisli, myslim, ze pridu az v pondelok
Chybaju 2 udaje-banka odosielatela - banka prijemcu.
Kde by som prosim kupil ,,vestecku gulu"? Dakujem. 😎
Nie som v tom odbornicka, ale urcite podla mna az v pondelok poobede.