Ahojte, prerabal niekto v poslednom case mensiu kupelnu? (Cca 2x2,10). Ale komplet prerabku. Aj obycko zachod na geberit, nova sanita, obklad atd. Zaujimalo kolko vas to cca vyslo. Dakujem krasne za odpovede ☺️
@didi2102 dakujem. Ja by som sa chcela zmestit do 5000€. Sme Ba kraj. Tak neviem ci sa do toho pustat ci sa do tej sumy zmestim. Viem, ze vela zavisi fo akej kvality produktov pojdeme. Za mna zlata stredna cesta.
A prosim ta, navrhovali ste si ju sami, ze pridu len majstri, alebo cez nejake studio
Do 5000 by ste sa mohli zmestiť. My sme teraz prerábali v byte (na prenájom, takže materiál skôr strednej triedy). Murovaný sprchový kút, WC, umývadlo, komplet obklady a dlažba. Aj sa trochu murovalo. Vyšlo to 2500 eur. Prievidza.
zavisí, či chceš aj murovať jadro. Ak aj s vymurovaním, tak do 5000 určite nie.
Budú nam to robiť majstri, navrhnuté len nasich hlavach😄ja som okres Poprad,môj limit je 5500€ , nič extra nechceme ,jednoducho ,mame sprchový a chceme vaňu,wc,kachličky nie po strop , trošku sa bude posúvať voda kvôli vani a wc, nabytok doplnky si dáme si
Samotné jadro už bolo vymurované skôr.
@cucu2 jadro sa menit nebude. Iba obkladacky, klasicke wc na geberit. Nova vana umyvadlo a pracku schovat do nejakej skrine
Len mne by bolo najlepsie keby mi to niekto navrhol 😂 ja som na toto antitalent. Viem co chcem, ale nemam predstavivost v tychto veciach. Ale to by som sa asi do 5000€ nezmestila
No my sme spravili "návrh" sami.
@martinka13 a je na to nejaka apka?
Ahoj, napíš mi správu.
My sme žiadnu nepoužívali
Manžel robí kúpeľne, teda myslím tým, že komplet preraba, muruje, vymieňa vane, umývadlá, sparuje, obkada a podobne.
Vraví ze do 5000 sa zmestite určite, pokiaľ teda nebudeš chcieť nejaké zlaté obkladačky 🙂. Co on robí, síce je pravda, že skôr na východe sa špecializuje, tak do 3000 sa ľudia vedia vmestit zo všetkým, keď idú do takých bežných materiálov, nič extra super špeciálne.
4500 e minuly rok.....skusim pohladat firmu cdz ktoru sme riesili?
Ahoj, my sme prerábali kúpeľňu v BA pred dvoma týždňami, murované jadro sme už mali. Vyšlo nás to 5700€ dokopy, robila to firma - 3200€ boli práce firmy vrátane elektrikára a vodára, ostatné bol materiál, vrátane zavesneho Geberit WC, obklady z Merkury Market (ale tie kvalitné ratifikovane) nový kút umývadlo.
@karamelkax Zdravim Vas, prosim kto Vam robil lebo idem robit prerabku a pocitam minimalne 7000eur. 4500 eur budem platit firme + material si kupujem. Dakujem.
@karamelkax dobry den viete mi prosim poradit firmu ktora vam prerabku kupelne robila v Ba? Dakujem
@jupka Dobrý deň, je to pán Robert Rudolf 0905613462
@jupka neviem presný názov jeho firmy to je niekde na faktúre, riešil to muž
@karamelkax dakujem Vam velmi pekne, skusim, lebo som velmi zufala. Jeden pan sa slubil a o tyzden zavolal ze ma nieco vacie, tak moja kupelna ho az tak nezaujima pritom cena bola 5 tis eur za prerabku, tak ja neviem kolko by bolo dostatocne za bytovu kupelnu 2x2 uz s prerobenym jadrom. Dakujem vam vazim si to
@jupka My sme už tiež mali murované jadro, to som spominala vyššie a zobral tu našu zákazku
@karamelkax neviete mi prosim poslat foto prerabky? kludne sprava..vdaka
@jaskolka ahoj, chcem sa opytat, ci by si mi vedela dat kontakt na manzela. Sme z Kosic a planujeme trochu prerobit malu kupelku v nasom byte. Neviem, ako sa zmenili ceny za rok, no potrebujeme nizkonakladovo dat dole stary kamenny obklad, ktory je do polky kupelne a nahradit go niecim inym, zvysok je hydromalba, vymenit vanu za nejaky jednoduchy lahko udrzatelny sprchovy kut a vymenit skrinku s umyvadlom, pod jej jednou castou je pracka, a to tak, aby sa tam zmestila pracka aj susicka nad sebou a male umyvadlo s mini skrinkou niekde vedla. Predpokladam, ze voda by sa posuvala minimalne. Dakujem ti krasne za odpoved. Byt je tehlovy, jedna stena v kupelni je sadrokarton, zvysok tehla.
My ideme,zatiaľ cenovú ponuku nemáme, že musia prísť všetko pomerat ,každú dieru , čo budú robiť aké veľké kachličky budú atď že od 3000-10000