Prerábka kúpeľne - cena

30. júl 2022

Ahojte, prerabal niekto v poslednom case mensiu kupelnu? (Cca 2x2,10). Ale komplet prerabku. Aj obycko zachod na geberit, nova sanita, obklad atd. Zaujimalo kolko vas to cca vyslo. Dakujem krasne za odpovede ☺️

didi2102
30. júl 2022

My ideme,zatiaľ cenovú ponuku nemáme, že musia prísť všetko pomerat ,každú dieru , čo budú robiť aké veľké kachličky budú atď že od 3000-10000

autor
30. júl 2022

@didi2102 dakujem. Ja by som sa chcela zmestit do 5000€. Sme Ba kraj. Tak neviem ci sa do toho pustat ci sa do tej sumy zmestim. Viem, ze vela zavisi fo akej kvality produktov pojdeme. Za mna zlata stredna cesta.
A prosim ta, navrhovali ste si ju sami, ze pridu len majstri, alebo cez nejake studio

martinka13
30. júl 2022

Do 5000 by ste sa mohli zmestiť. My sme teraz prerábali v byte (na prenájom, takže materiál skôr strednej triedy). Murovaný sprchový kút, WC, umývadlo, komplet obklady a dlažba. Aj sa trochu murovalo. Vyšlo to 2500 eur. Prievidza.

cucu2
30. júl 2022

zavisí, či chceš aj murovať jadro. Ak aj s vymurovaním, tak do 5000 určite nie.

didi2102
30. júl 2022

Budú nam to robiť majstri, navrhnuté len nasich hlavach😄ja som okres Poprad,môj limit je 5500€ , nič extra nechceme ,jednoducho ,mame sprchový a chceme vaňu,wc,kachličky nie po strop , trošku sa bude posúvať voda kvôli vani a wc, nabytok doplnky si dáme si

martinka13
30. júl 2022

Samotné jadro už bolo vymurované skôr.

autor
30. júl 2022

@cucu2 jadro sa menit nebude. Iba obkladacky, klasicke wc na geberit. Nova vana umyvadlo a pracku schovat do nejakej skrine

autor
30. júl 2022

Len mne by bolo najlepsie keby mi to niekto navrhol 😂 ja som na toto antitalent. Viem co chcem, ale nemam predstavivost v tychto veciach. Ale to by som sa asi do 5000€ nezmestila

martinka13
30. júl 2022

No my sme spravili "návrh" sami.

autor
30. júl 2022

@martinka13 a je na to nejaka apka?

37373
30. júl 2022

Ahoj, napíš mi správu.

martinka13
30. júl 2022

My sme žiadnu nepoužívali

jaskolka
30. júl 2022

Manžel robí kúpeľne, teda myslím tým, že komplet preraba, muruje, vymieňa vane, umývadlá, sparuje, obkada a podobne.
Vraví ze do 5000 sa zmestite určite, pokiaľ teda nebudeš chcieť nejaké zlaté obkladačky 🙂. Co on robí, síce je pravda, že skôr na východe sa špecializuje, tak do 3000 sa ľudia vedia vmestit zo všetkým, keď idú do takých bežných materiálov, nič extra super špeciálne.

pieksamaki
30. júl 2022

4500 e minuly rok.....skusim pohladat firmu cdz ktoru sme riesili?

karamelkax
1. aug 2022

Ahoj, my sme prerábali kúpeľňu v BA pred dvoma týždňami, murované jadro sme už mali. Vyšlo nás to 5700€ dokopy, robila to firma - 3200€ boli práce firmy vrátane elektrikára a vodára, ostatné bol materiál, vrátane zavesneho Geberit WC, obklady z Merkury Market (ale tie kvalitné ratifikovane) nový kút umývadlo.

mishamatej
30. sep 2022

@karamelkax Zdravim Vas, prosim kto Vam robil lebo idem robit prerabku a pocitam minimalne 7000eur. 4500 eur budem platit firme + material si kupujem. Dakujem.

jupka
21. feb 2023

@karamelkax dobry den viete mi prosim poradit firmu ktora vam prerabku kupelne robila v Ba? Dakujem

karamelkax
1. mar 2023

@jupka Dobrý deň, je to pán Robert Rudolf 0905613462

karamelkax
1. mar 2023

@jupka neviem presný názov jeho firmy to je niekde na faktúre, riešil to muž

jupka
1. mar 2023

@karamelkax dakujem Vam velmi pekne, skusim, lebo som velmi zufala. Jeden pan sa slubil a o tyzden zavolal ze ma nieco vacie, tak moja kupelna ho az tak nezaujima pritom cena bola 5 tis eur za prerabku, tak ja neviem kolko by bolo dostatocne za bytovu kupelnu 2x2 uz s prerobenym jadrom. Dakujem vam vazim si to

karamelkax
1. mar 2023

@jupka My sme už tiež mali murované jadro, to som spominala vyššie a zobral tu našu zákazku

danyielli
24. nov 2023

@karamelkax neviete mi prosim poslat foto prerabky? kludne sprava..vdaka

bozenka67
25. nov 2023

@jaskolka ahoj, chcem sa opytat, ci by si mi vedela dat kontakt na manzela. Sme z Kosic a planujeme trochu prerobit malu kupelku v nasom byte. Neviem, ako sa zmenili ceny za rok, no potrebujeme nizkonakladovo dat dole stary kamenny obklad, ktory je do polky kupelne a nahradit go niecim inym, zvysok je hydromalba, vymenit vanu za nejaky jednoduchy lahko udrzatelny sprchovy kut a vymenit skrinku s umyvadlom, pod jej jednou castou je pracka, a to tak, aby sa tam zmestila pracka aj susicka nad sebou a male umyvadlo s mini skrinkou niekde vedla. Predpokladam, ze voda by sa posuvala minimalne. Dakujem ti krasne za odpoved. Byt je tehlovy, jedna stena v kupelni je sadrokarton, zvysok tehla.