Zdravím, idem po radu. V našom starom dome sme dali menit celé vedenie, skrinku, zástrčky, svetlá etc….elektrikár nám pôvodnú cenovú ponuku vyčíslil na okolo 3000€-práca materiál. Počas toho ako pracoval prišiel nato že práce nemože dokončiť lebo sa musí urobiť nová prípojka,čiže sa čaká na elektrárne. Medzitým mi pánko vystavil novú faktúru za prípojku na viac než 1000€. Čo si o tom myslíte vy? Podľa mňa teraz skúša kolko môže vytiahnúť….
Prípojky sú drahé. Starý dom skryte vady.
@majajamba nova rozvodna skrina = nova revizka a osadenie a teda aj premontovanie elektromeru a s tym suvisiace zosuladenie s novymi normami, cize uz nepojdes vzduchom, ale pod zemou do krabice na plote, alebo tak, ako sa s nimi ti podari ukecat, kazdopadne je to slusna palka tiez.
Mne sa zdá cena tiež nízka.
to ti este malo naratal
Ok, ďakujem za vsetky odpovede 🙂 taketo dačo som potrebovala vedieť, sa mi to len zdalo divne že na začiatku tak potom ešte dačo a ešte dačo, len objasním že renovujeme dom v ktorom nebývam a všetko riešim emailami a po telefóne, pri prerábke bola mama a tá mi už narozprávala kadečo a ujo google mi tiež iné sumy hádzal, tak sa snažím zorientovať
Pri starom dome vždy musíš rátať, ze sa nájde ešte niečo iného, s čím sa nerátalo...