Baby ake mate skusenosti s tymto?Mam hrcku asi 5mm velku ako maly hrasok nad klucnou kostou a chcem si to dat ist pozriet k lekaroi len neviem,ci mi to preplatia....Robila som sice v poistovni ale nepamatam si takyto pripad...Dik
zavolaj si do svojej poistovne, a uvidis... ale neviem podla mna je akutne vysetrenie a osetrenie nieco ine.... ja by som sa zariadila podla toho kedy sa vratis... ak o nejake dva tri tyzdne tak sa da pockat... a skor by som si telefonicky dohodla na SVK termin sona prsnikov, ak si v kanade nadlhsie tak by si mala mat nejake ich poistenie a riesila by som to cez nich...
@maznacik007 ja som isla povodne na 3 mesiace,takze este dva tu budem.....Neviem kocky,isli by ste tym vobec k lekarovi?Ked ja som vyplasena zo vsetkeho co sa zdravia tyka preto som chcela nech to pozru
@sisaha
@trish31 čauko, okolo kľúčnej kosti je veľa lymfatických uzlín a tie sa niekedy zduria napr.ak prechladneš, ofúkne ťa, to je tak isto ako keď sa ti zduria na krku. Ja by som nestresovala. Poriadne si vyšetri prsníky, či tam nemáš nejakú hrču a ak nie, tak počkaj čo to spraví, možno za pár dní zmizne. Inak ja mám hrčku na prsníku a aj pod pažou zväčšenú uzlinu, chodím už x rokov preventívne na prsníkové kontroly a nič to neni 🙂
@zuzulica
@alka221 hej baby,len ja som v tomto strasny stresant.Ona je tam uz asi mesiac,nemeni sa,len je tvrda co sa mne nepaci.A odkedy som to dala do googla baby mamma mia,nespim,ustrasena som,lebo tam mi vsade vybehol lymfom a ze to nemoze byt nad klucnou kostou.Je pravda,ze ma boli pravy prsnik,takze mozno nejake zmeny hormonalne,hrcku v nom nemam,mozno zapal.Moj chlap je casto chory,ja ani raz takze mozno mam od neho nejaky infekt a preto to mam zvacsene.
@trish31 neboj sa, vážne to vyzerá na uzlinku zväčšenú a keď ťa aj ten prsník bolí, tak to môže byť iba nejaký zápal v tele a lymfóm a aj hocijaká iná rakovina má aj iné príznaky, len prosím ťa nečítaj moc, lebo si vyvoláš aj ostatné príznaky. Teploty nemáš, alebo si neschudla v poslednej dobe moc? A kedy vlastne ideš na SK aby si sa mohla dať vyšetriť?
@alka221
@zuzulica
@sisaka cau baby tak som si volala do poistovne,povedali mi,ze budu komunikovat napriamo s nemocnicou ohladom platby,kedze som im povedala,ze proste nemam 960 dolarov len tak na vysetrenie.Bola som u lekara dnes,na emergency,kedze tak sa dohodli s poistovnou,lekar mi to ohmatal a povedal,ze to nie je nic,je to velkost ryze a nemusim sa bat.Tak sa na neho spolieham a nebudem sa bat 😀
Iba ak ti lekar vystavi potvrdenie, ze to bolo akutne vysetrenie...