Dobrý deň prosím ako to funguje v dôvere s preplatenim tých 80% u nezmluvneho stomatológa ? ( viem ze to nieje 80% zo sumy ktoru zaplatím u nezmluv.)
Mám zubára ktorý je zazmluvneny s dôverou no potrebujem chirurgicky odstrániť zub mudrosti a to on nerobí.. robia to u nas len na jednej klinike ktorá nemá zmluvu s poisťovňami..
Preplatia mi to aj keď mam vlastného zubára ktorý s nimi ma zmluvu no takýto úkon nerobí?
Ak má niekto skúsenosť koľko cca Vám vrátili? Vyjde ma cca 200€ jeden zub so šitím a všetkým okolo toho..
Kolko cca zvyknú vrátiť?
Ďakujem za radu
Extrakciu mi nepreplatili.
Och to ste ma nepotešili 😏
Zavolaj zajtra na ich infolinku. Možno sa niečo zmenilo. Ja som to riešila pred cca 8 mesiacmi.
to všetko platíš sama ak nemá zmluvu s poisťovňou.
Dcére - 17r. Dôvera, pred rokom nepreplatila trhanie zubu múdrosti, trhanie vraj neprepláca, a u Sv. Alžbety v BA platila za jeden zub 89€ aj s injekciami
@alickapusinka nemusí mať zmluvu s poisťovňou. Prepláca aj úkony u nezmluvného zubára. Len ich je menej.
Mne trhali zub v novembri, pretože sa mi zlomil. Bolo to v rámci jednej zubnej ambulancie, ale iný lekar, ktorý sa na to špecializuje. Platila som cez 200 eur. V dôvere to vykázané nemám, takže to sa asi platí 100%.
V pohode ti preplatia aj od cudzieho. Príklady, z 96 eur 48 eur, zo 60 eur 39 eur, zo 77 asi 45. Rôzne. Nahod bloček a uvidíš.