Ako je to pri preplateni očného rámu u dospelých?
Pri zubnom ošetrení totiž museli byť splnené všetky tri preventívne prehliadky, všeobecný lekár,stomatológ a gynekolog(hovorím o všeobecnej poisťovni).
Pri preplateni okuliaroveho rámu sú tiež dane tieto podmienky preventivnych prehliadok?
všeobecná prepláca rám pre dospelého?😲
@rozculena ano preplaca myslim ze max. 70 eura to je uz mepamatam presne. Na jesen som si vybavolala prve okuliate na citanie a preplatili mi celu sumu za ram.
Prehliadky somala vsetky
@slavomira236 no už som našla...až 100 eur píšu,ale to musí byť tá peňaženka maxi...a otec je iba sám.
@rozculena áno, ale pozor, lebo ocny musí.byt štátny. Mne takto nepreplatíli ta rámy pre deti, Lebo som bola u súkromníka
@nikitka444 nedá sa to využiť,musela by byť peňaženka maxi
@rozculena mam a nemohla som. Využiť
@nikitka444 prečo konkrétne? Museli ti povedať dôvod. Teda štátny očný dr.je. Musís mať preventívne prehliadky a dioptrie 1 a viac, v peňaženke zdravia tuším 3 členov. Neviem presne všetky podmienky ale mne preplatili pred pár dňami 100 eur
@rikarika lebo som bola u súkromneho lekara
Treba pozriet na stranke poistovne aj ze v ktorych optikach to plati, my sme davali detom robit okuliare v GrandOptial a nimi nespolupracuju, druhy raz sme isli do Focus optiky a tam VSZP prispela. Focus ma spolupracu aj s Kauflandom, ak mate Kaflandcard, tak daju zlavu 30 % na kompletne okuliare.
Ahoj, čítala som ze od 1.5. prehliadka u stomatologa nieje povinna kedze zrusili benefit na zuby. Takze len zvysne 2 su povinne- vs. lekar a gyn.