Preplatenie dentálnej hygieny

12. jan 2023

Poraďte prosím, bola som prvýkrát na dentálnej hygiene tak neviem ako to chodí. Dr. ma informovala aj o preplatení sociálnou poisťovňou (???), do 5 dní si to tam mám nahodiť a potom mám 3 mesiace na to aby som absolvovala aj preventívnu prehliadku u svojho všeobecného lekára, lebo to my ešte chýba. Ale otázka znie... fakt na sociálnej poisťovni ? doplo mi to až doma že čo to s tým má, možno myslela zdravotnú len sa pomýlila, ale pre istotu som pozrela, no nenašla som. Mám Union. Viete ma niekto prosím správne zanavigovať ako na to ? Za komentáre k veci ďakujem 🙂

janai1
12. jan 2023

Myslela zdravotnú poisťovňu. Všetko máš na stránke alebo v appke

autor
12. jan 2023

@janai1 myslela som si. Áno mám, už som aj skúšala nahodiť, len ma nepustí ďalej kvôli chýbajucej preventívke u obvodnej lekárky. Len ma zmiatla tými 5 dňami čo mám na registráciu, lebo to mi potom nevychádza :D

janai1
12. jan 2023

Na odoslanie žiadosti máš 30 dní

vanessa2005
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janai1
12. jan 2023

A ty preventívku u všeobecného máš len ju nemáš ešte vykázanú v poisťovni či ju nemáš vôbec?

Lebo ak vôbec, tak ti to nepreplatia. Preventívka musí byť pred dátumom dentálnej

autor
12. jan 2023

@janai1 nemám vôbec, no vidíš Dr. mi úplný opak povedala :D ako nevadí, však tu nejde o horibilnú sumu, v septembri idem opäť, dovtedy tú preventívnu budem mať, tak si dám preplatiť až tú ďalšiu dentálnu, to už budem stíhať, len sa mi tiež nezdali tie informácie od nej preto sa radšej informujem aj inde 🙂

janai1
12. jan 2023

https://www.union.sk/prispevok-na-osetrenie-u-z...
Neviem ako to majú iné poisťovne ale tak možno sa jej to pomýlilo s inou. Ale tak na dentálnu je to max. 50€, to ešte stíhaš v tomto roku 😀

autor
12. jan 2023

@janai1 stíham, 38€ som platila teraz, 38€ budem zase v septembri 🙂 o veľa neprídem, ďakujem za radu 👍♥️

koniarova
12. jan 2023

Aku máš poisťovňu? V Dôvere si môžes preventívku do 3 mesiacov dorobiť a uznajú ti to.

autor
12. jan 2023

@koniarova UNION, vďaka to si ešte naštudujem 🙂

bianka_012
12. jan 2023

Môžem sa spýtať kde robia takú lacnú dentálnu ? 🙂

autor
12. jan 2023

@bianka_012 v Košiciach 🙂

ekira1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz