Preplácanie očkovania v Unione - postup

1. feb 2024

Teraz som si nainstalovala app Union, ze idem poziadat, aby scasti preplatili ockovanie pre dieta. A citam, ze treba vyplnit ziadost, potvrdit u lekara a poslat aj s blockom postou??? To naozaj to takto v unione funguje? Neda sa to spravit len cez aplikaciu, bez ziadosti? Doteraz som bola vo VSZP a tam som nahrala len fotku blocku.

misana84
1. feb 2024

Presne tak, žiadosť, potvrdiť lekárom, bloček odniesť na pobočku do 2 dni peniaze na ucte

ptvw
1. feb 2024

Akurát mam za 8 mesiacov bločky zozbierané a idem poslať do unionu, u nas pobočka nie je

ptvw
1. feb 2024

A áno aj mne to príde ako 100 rokov za opicami takto sa s tým babrat

autor
1. feb 2024

@ptvw tak aj ja pockam kym pojdeme na dalsie ockovanie a potom vybavim aj toto.
A este otazka, mali sme nepovinne ockovanie a podla unioni by mali vykon ockovania preplacat. Moja doktorka mi vsak povedala ze preplacaju iba povinne a musela som zaplatit za pichnutie vakciny 11 euro. Tak bynsom chcela vediet, kto ma pravdu.

ptvw
1. feb 2024

Coo?? Ja som za povinné vakcíny ani ich aplikáciu nič neplatila, vlastne ani pri rotarixe som nič neplatila a ta tiež nie je povinna ....a teda idem si dat preplatiť 2x varivax, 1x nimenrix a 2x bexsero, chcela som aj hepatitídu A ale to nestíhame do tých 12 mesiacov co treba zaslať bločky tak to potom...mne to včera akurát dr orazila keď sme boli na druhej dávke bexsera... a čakám teraz že mi vrátia polovicu z každého co je dokopy okolo 160 eur späť a teda za aplikáciu nepovinných som tiež nič neplatila....(som si blbo precitala najprv 😅🫣)

misana84
1. feb 2024

Nie za aplikáciu sa neplatí nič. Lekárka si privyrobila

autor
1. feb 2024

Tak toto je sila, 11 euro v tahu, ale teda, ze jej to poviem a som zvedava, ci to nezataji a nepovie, ze ved urcite som neplatila. Doklad som bohuzial asi zahodila.

ptvw
1. feb 2024

@misana84 keď si takto privyrobiť 50krat za mesiac slušne veru ...

katuskapd
2. feb 2024

Očkovanie neviem ale benefit na zuby som nahrávala priamo do aplikacie.

misana84
2. feb 2024

@katuskapd áno zuby cez apku