Baby prepáčte neviem to dohľadať, preplatí union dentálnu hygienu? Na google sa píše že ano ale Kolegyna tvrdí že to už zrusili tak som zmatena
Áno, prepláca u nezmluvného poskytovateľa. Nie celú sumu. Pokiaľ dentálna hygienička nie je vo zmluvnom vzťahu s poisťovňou, vystaví vám potvrdenie na tlačive Unionu+odložte si bloček. Potom pôjdete do svojho konta a priložíte ku žiadosti. Sama dh mi to poradila. Bola dom pred 2 týždňami.
aká irónia? Nie si schopná sa pozrieť na stránku Unionu a tam si to prečítať? Či si myslíš,že Union tam bude písať,že benefity na zuby sú zrušené,ale tajne ich niekomu na požiadanie preplatí?
aj si čítala ďalej,ty mudrlantka?
@rozculena chod radšej soat a vyspat sa na to aby si mohla zajtra opäť písať svoje hlupe nazory 😄lebo ako tak Pozeram midrujes na nejednom príspevku
ja mudrujem aspoň pod svojím nickom,ale ty nie si schopná ani to
Ty si spala ako sipkova ruzenka pol roka?ved na jar to stat zrusil vsetkym poistovniam. Drz sa rad kolegyne, je super mat taku kolegynu, ktora zije v realite.
Hod si to do googla a prvý alebo druhý článok ti vyhodí, ze od 1.maja tohto roku tie benefity boli zrušené. Bolo z toho veľke haló, boli toho plne média, diskutovalo sa o tom všade, ako je možné, ze sa to k tebe nedostalo?
Stačí sa zaradit do VIP union programu a máš dentalnu hygienu zadarmo.
Jedine co tam je,že nimi zvolený partner
Posielam screen zo stranky
Autorka ty si dobre mimo... nezvládaš viac ako prečítať nadpis ale urážať každého to neboj sa.
Neskutočné
Ahoj, žiadosť ti vyhodí na stránke, keď pôjdeš do svojho konta. Len si teda pozri, či je nezmluvná. Lehota je tam až 90 dní. Dám vedieť keď bude niečo nové.
Ano, dva tyzdne dozadu som to riesila. 50 som platila, 36 mi vratili. Hygienicka mi dala papiere, tie som zaniesla na pobocku a uz mam aj peniaze na ucte
Jasnejšie to tam už ani mať napísané nemôžu ...