Prepláca Sociálna poisťovňa kočík?

vannyl
1. júl 2024

Dobrý deň, známa mi nedávno hovorila, že vraj sa dopočula o tom, že sociálna poisťovňa prepláca kúpu kočíka pre dieťa. Je to tak a aké sú podmienky pre splnenie? Budem rada za odpovede, ak už ste o tom niekto počuli poprípade to využili 🙂

viestta
1. júl 2024

Prispievaju na kocik pre hendikepovane dieta a neviem ci nie az od troch rokov (ked nie aj viac rokov)

moony99
1. júl 2024

Áno,ale príspevok je na kočík pre zdravotne znevýhodnené deti.

petamich
1. júl 2024

neviem ci znama nemyslela "kocikovne" ako sa ludovo hovori prispevku pri narodeni dietata a na ten ma narok v zasade kazdy ak ide o 1-4 dieta tak je vyssi, od 5 nizsi

ale ci to minies na kocik 🤷‍♀️

sisa_s
1. júl 2024

Fuu, uz len toto by chybalo 😀

vannyl
autor
1. júl 2024

Áno, mne sa to tiež nezdalo a pýtala som sa či nemyslí “kočíkovné” len ma presviedčala silnou mocou, že to určite nie.

chrobak7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
vannyl
autor
2. júl 2024

@chrobak7 no tak prepáčte, že som práve nič nenašla a spýtala sa niekoho skúsenejšieho, keď ma niekto o tom presviedčal 🙂
Vidim, že človek sa na nič nemôže ani spýtať bez toto, aby ho niekto nezačal hneď urážať 🙂

chrobak7
3. júl 2024

@vannyl Čo sa urážaš? Veď som ti napísal odpoveď. A to, že si mladí vedia vyhľadať rôzne blbosti - oblečenie, kozmetiku., pozerať soc. média.., ale užitočné informácie si nájsť nevedia, je pravda. Vo všeobecnosti. Ak to platí aj na teba, tak sa urážaj ďalej.

vannyl
autor
3. júl 2024

@chrobak7 neviem, že by sme si potykali 🤷🏻‍♀️ za odpoveď ďakujem ale zvyšné poznámky ste si mohli odpustiť, keďže sa ani nepoznáme 🧐

viestta
3. júl 2024

@vannyl na MK si tykame, je to kdesi v pravidlach napisane...

klip0
3. júl 2024

@vannyl pravidlá mk sú, že si tu všetci tykame a týmto sa ohradzovat je smiešne

letfenixa
3. júl 2024

@viestta to je taký zúfalý argument- neviem, kedy sme si potykali.
@autorka bežne na internete si ľudia týkajú.

vannyl
autor
3. júl 2024

Preboha ľudia dala som normálnu otázku, tak ma tu teraz zožerte 🤦🏻‍♀️
Nepotrebujem nijak argumentovať, reagovala som na pánov komentár ako sa mladým nič nechce hľadať a chcú všetko na tácke, keďže som si pred tým ako som sem písala hľadala informácie a nič nenašla. Preto som sem aj písala, aby som známej vedela povedať, že nič také ako mi ona tvrdí naozaj nie je 🤦🏻‍♀️

viestta
3. júl 2024

@vannyl nuz, prevdu ma aj @chrobak7 , niekedy (dost casto) MK zastupuje Googel. MK na rozdiel od Googla vie dat odpoved aj na celkom nezmyselne polozenu otazku. Kto vie kedy AI dosiahne taku uroven tusenia podstaty a tolko ochoty ako maju niektori uzivatelia na MK , ktori sa snazia odpovedat...