Prepláca poisťovňa po troch rokoch dioptrické sklíčka?

mimkao
19. jan 2012

Vie niekto, ako to je? Okuliare mám šesť rokov, stále tie isté dioptrie, ku očnej chodím pravidelne a povedala, že silnejšie zatiaľ nepotrebujem. Lenže na pôvodných mám už trošku poškriabané sklíčko a chcem aj nový rám. Ďakujem.

maznacik007
19. jan 2012

mne teraz lekar predpisal nove okuliare prve a poistovna uz nepreplaca nic ... ani skla ani ram... niektore optiky ak mas predpis od lekara tak ti daju zlavu 10 Eur na skla ale nie vsetky

andrejka1974
19. jan 2012

tak poistovna nepreplaca skoro nic dcerka ma silne dioptrie prave ocko -8 a lave -6 a okuliare nas aj s ramom stali 150 eur musi mat odlahcene skla a to ma jedno sklicko stalo 57 eur a vydrzia jej tak rok obvod hlavicky rastie dcerka ma len 3 roky a 3 mesiace a okuliare mame od 21 mesiacov teraz mame druhe

mamuna01
1. jún 2012

Ahoj, kvalitné a cenovo najlepšie nájdeš iste tu www.okula24.sk mne sa síce zdalo čudné kupovať okuliare cez net ale riskla som to - a vôbec neľutujem!

omnia23
4. jún 2012

Podla toho kde si poistena

nika82
28. feb 2013

dnes som zaniesla predpis do Optiky a vysledna suma 510 eur po zlave

kejtie21
28. feb 2013

@nika82 to akoze tolko mas platit za okuliare?????? nestras, teraz v marci mam ist k ocnej a potrebujem nove okuliare aj sosovky...