ahojte.potrebujeme poradit...mame v SLSP hypoteku na 27500eur...mesacna splatka 204 s poistenim na 15 rokov..peniaze nam vsak nestacili tak sme si zo brali spotrebny uver na 6000eur...tam je splatka 89eur...chcem sa spytat ci sa to neda nejako zlucit aby sme platili menej popripade preniest do inej banky....rucili sme domov starsi rodinny dom hodnota bez pozemnkov 41000eur..NIC ine nemame...myslim uver ani ine...nikdy sme so splatkov nemeskali.....vzdy zaplatene ako ma byt v tomto som poriadna...dakujem za rady ci skusenosti
Jasne ze sa to da spojit aj refinancovat kedze spolu to je v hodnote 33.500 a dom ma hodnotu 41.000. Zalezi vsak kedy vam tam konci fixacia. Vtedy mozete banke hypoteku vyplatit cez novy uver bez poplatku. Ak to chcete urobit hned, tak si budete musiet priplatit za predcasne splatenie uveru. Pri SLSP by to malo byt 5% zo zostatku hypoteky, cize niekde okolo 1.375 eur. Spotrebny uver do 10.000 eur mozete vyplatit kedykolvek bez poplatku. Cize treba dobre prepocitat, aky mate urok a splatku teraz a aky novy urok a splatku mozete dostat v novej ponuke. Ak sa to oplati, tak bezte do toho.
@barbara088 ahoj ja ti v tom neporadim...ale sa mi zda dost vysoka splatka na uver 27500eur pri dnesnych nizkych urokoch...
my planujeme v dohladnej dobe vziat uver...a na 45000 nam vychadza 210eur
Uver sme brali v juli 2014
Pani Barborka,ak chcete vediet ako mat čo najnižšiu splatku s nizkou urokovou sadzbou ,rada vam s vašou situaciou poradim,podnikam v tomto smere financie, hypoteky a všetko čo je s finančnim trhom spojene. V pripade zaujmu sa rada s vami skontaktujem tel. 0910275490
Ahoj, skús sa aj opýtať v tejto skupine 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/6721/