Prenájom garsónky

28. máj 2024

Dobry den presim vas chcela by som dať do prenajmu garzonku ma 20 metrov štvorcovych je taka menšia najomnikov by som už mala boli zatial len na obhliadke.ide o dvoch.byt bude nezariadeny bude tam akurat kuchynska linka.bytovka ma cca 20 rokov prosim vas ake najomne by ste pytali?ďakujem

sisa_s
28. máj 2024

Mas najomnikov a este ani nevies, kolko pytat? 😀 to tak naslepo sa ti nahlasili, ze aj by to brali, ale netusia cenu? Spocitaj si naklady na ten byt + aky zisk ocakavas, pozri inzeraty, po kolko idu podnajmy v okoli

sisa_s
28. máj 2024

+ si nenapisala ani mesto..ine to bude v starom meste BA a ine v rimavskej sobote

crazy_cat_lady
28. máj 2024

a to prisli na obhliadku bez toho, aby vedeli, kolko zato budes pytat? :D kazdopadne zavisi velmi od lokality/mesta, co si neuviedla. potom by som si pozrela a porovnala na zaklade lokality/stavu garzonky v okoli a samozrejme zavisi aj od toho, ake naklady mas/budes mat na byvanie a ci/kolko chces na tom zarobit

fido69
28. máj 2024

Pravdepodobne pokračovanie tohto neuveriteľného príbehu...
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/oplati-sa-kupit-garsonku-za-23-000-eur/

hellwant
29. máj 2024

Fakt zvlaštne, ako tu písali, ak sa ti niekto ozve, vždy chce vedieť cenu, veď aj to rozhoduje, či tam ostanú.
Je to BA? Ak nie BA, tak dúfam, že krajské, ono najviac sa oplatí prenajimat v tychto mestach, keďže sú to centrá- môžeš najviac pýtať.

autor
29. máj 2024

@hellwant ja som im povedala cenu 350 euro oni cenu vedeli len neviem či neni nizka ,keď tam chcu isť byvať dvaja je to krajske mesto

hellwant
29. máj 2024

Ja v Ziline teraz od 1.6. 2024 do 31.5. 2025 davam 407 eur. Minuly rok mal 370. 1 izbovy byt 36.5 m² plus cca 3m² balkon , mam v tom zahrnute aj energie, vodu, telku, net, a poplatky spravcovskej spol.
Mam nastastie slusneho podnajomnika.

liv1
29. máj 2024

Ved lokalita je klucova, ci je v cene energia, poplatky, TV internet atd. Ak je to mimo BA, tak tym ze je nezariadeny tak 350 je viac nez dost za 20 metrov si myslim