Ahojte Ruzinovcania, zial zomrela mi maminka pre ktoru si kupovali a nasledne kompletne zrekonstruovali 3i byt pri Zimnom stadione aby sme ju mali pobliz. Nestacila sa ani zabyvat a necakane zomrela :(((
Vobec nemame s muzom silu, chut no najma skusenosti ako hladat spolahliveho podnajomnika.
Vy co mate skusenosti - inzerovali ste si prenajom sami alebo ste vyuzili skusenosti RK? Dala som inzerat na bazos a do par skupin na FB, no mam pocit ze reaguju len RK.
Napriamo. Ked som zacinal prenajimat byt tiez som mal podobne pocity, bal som sa, nevedel co ma caka. Uz prenajimam cez 10 rokov a planujem prejanimat este velmi dlho, idealne navzdy.
my sice neprenajimame v ba ale v nz, ale vzdy riesime prenajom cez realitku. Bolo parkrat ze sme vsetko komunikovali s ludmi, obhliadka...proste tym ze to mame 15 minut autom a tie neskutocne dlhe telefonaty...radsej sme sa zhodli ze realitak si to da zaplatit clovekom ktory pride a hotovo (dohodnut sa kludne da aj pol na pol ak to tak chces a usetris kopec casu
Určite prvý krát využite služby realitky. Tie zmluvy a naučíte sa aj systém čo a ako, za to stojí. Realitak vám dá pár dobrých rád a tipov čo a ako. My sme tak tiež urobili a nemôžem si vynachváliť.
Ak nemáš chuť a silu tak to daj realitke, aspoň na prvý krát spíšu kvalitné zmluvy...zmluva je základ a oni už vedia čo a ako