Predschválený úver vo VÚB

7. sep 2023

Ahojte už mesiac máme s manželom účet vo vub banke a zatiaľ nám neprišla ponuka na predschválený úver. Obrat sme tam mali 4000€ viete mi prosím povedať kedy chodí predschválený úver? Vďaka

skeblicka77
7. sep 2023

Máte účet mesiac a chcete predschvaleny úver 🤔, však to robia z niekoľko mesačných obratov, aspoň ja tak viem

autor
7. sep 2023

@skeblicka77 ako dlho to trvá? Neviete?

amonet
7. sep 2023

3-6 m

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
butterflyeffect
7. sep 2023

Ponuka ti ani nepride maximalne reklama-narodna babka neumoznuje predschvalene uvery len na zaklade obratov-uz pred par rokmi to zrusili. Cize ak ti aj nejaka ponuka pride(je to vlastne reklama), neznamena to ze ti uver daju. Vzdy sa posudzuje prijem. Pracujem v banke

autor
7. sep 2023

@fotoportret žiadne úspory sme tam nedali! Prišla nám moja a manželova výplata a prídavky na deti. Dlhé roky sme mali učet v inej banke a neboli sme spokojný. Tak sme prešli koncom júla do VUB banky.

mima1608
7. sep 2023

Predschvalené úvery už neexistujú. Ak budeš vo VÚB žiadať o úver, musíš normálne vyplniť žiadosť, doložiť plat, atď. Oni vám tam môžu hodiť reklamu, že "čaká na vás úver vo výške 20 000", ale to neznamená, že vám reálne dajú čo i len 1000ku. Všetko závisí od zamestnania a platu.

fotoportret
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sheanorie
8. sep 2023

@mima1608 Ale áno, vo VUB po prihlaseni Vam moze ponuknut moznost cerpat spotrebny uver 🙂 Samozrejme, treba ziadost online.
Aktualne VUB napr.s 1/2 zlavou z poplatku (pre dlhorocneho klienta s vybornou bonitou), co je smiesne. Plus, ak sa dobre pamatam, maju nejake podmienky pri mimoriadnom splacani t.j.zvysovanie urokovej sadzby.
Napr. SLSP ponuka SÚ bez poplatku, dokonca máte možnosť pohodlne splacat mimoriadne splatky cez internet banking, plus garancia rovnakej US pocas celeho obdobia.